Este o reteta cu putine ingrediente dar foarte aromata si echilibrata la gust.
Ingrediente:
unt de cacao- 400 g
pastai vanilie- 4 bucati
sirop de agave- 5 linguri
coaja de lamaie- 1 bucata
sare de Himalaya- 1 varf de cutit
Instructiuni:
Untul se incalzeste in deshidrator, sau in bain-marie, la 40 de grade, pana devine lichid.
Pregatim formele de silicon in care o sa turnam ciocolata fluida, le ungem cu putin ulei de migdale sau avocado si stergem surplusul cu un servet. Intr-un castron de sticla punem toate ingredientele si le amestecam pana la omogenizare. Se toarna in forme si se da la rece. Eu am lasat-o la temperatura camerei si a rezultat o frumoasa ciocolata bicolora.
Citeste mai multe despre aceasta reteta pe rawveganjoy.ro.
Ingrediente:
unt de cacao- 400 g
pastai vanilie- 4 bucati
sirop de agave- 5 linguri
coaja de lamaie- 1 bucata
sare de Himalaya- 1 varf de cutit
Instructiuni:
Untul se incalzeste in deshidrator, sau in bain-marie, la 40 de grade, pana devine lichid. Pregatim formele de silicon in care o sa turnam ciocolata fluida, le ungem cu putin ulei de migdale sau avocado si stergem surplusul cu un servet.
Intr-un castron de sticla punem toate ingredientele si le amestecam pana la omogenizare. Se toarna in forme si se da la rece. Eu am lasat-o la temperatura camerei si a rezultat o frumoasa ciocolata bicolora.
Citeste mai multe despre aceasta reteta pe rawveganjoy.ro. Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro