Boabe de cacao proaspat sparte, macinate dupa placul inimii, amestecate frenetic intr-un robot de bucatarie cu alte ingrediente minunate.
Ingrediente:
50 grame de alune de padure
40 grame de ulei de cocos
30 grame de boabe de cacao sparte (cacao nibs)
10 grame de faina de cocos
5-10 grame de sirop de agave sau alt indulcitor
5 grame de pudra de karob (o linguriţa)
Preparare:
Cacao nibs se macina in robotul de bucatarie cu lama in S (nu am insistat foarte mult, le-am lasat mai maricele pentru a se sparge la mestecat), apoi se adauga alunele de padure si se macina in continuare.
Compoziţia se toarna in forme si se da la frigider. In 30-40 minute, la 4°C, era deja intarita ciocolata.
Sursa: AromaVerde.ro
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro