O idee de desert delicios si sanatos fara coacere si fara zahar.
Blat:
• 1 ceasca migdale
• 2 linguri ulei de cocos, topit
• 1/4 ceasca de cacao pudra
1. Pune migdalele in robotul de bucatarie pana se sfarama
2. Adauga uleiul de cocos topit si cacao si proceseaza pana se omogenizeaza
3. Pune amestecul intr-o tava cu diametrul de 20 de cm
Crema:
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
• 2 cesti
• 1/3 ceasca de agave crude sau alt indulcitor
• 1/2 ceasca de unt de cacao topit
• 1/3 ceasca ulei de cocos topit
• 1 pastaie de vanilie
• 2 cesti zmeura
1. Puneti in blender caju, agave, untul de cacao, uleiul de cocos si vanilia si mixati la viteza mare pana se omogenizeaza.
2. Impartisi crema in doua parti. Puneti un strat direct pe blat, apoi puneti zmeura si deasupra celalalt strat de crema.
Glazura
• 1/2 ceasca de cacao pudra
• 1/2 ceasca de agave sau alt indulcitor
• 1/4 ceasca de ulei de cocos topit
1. Amesteca toate ingredientele impreuna si pune amestecul deasupra.
2.
Lasa la frigider aproximativ 3 ore.
Sursa: www.doctorulzilei.ro