Denis Alibec și Valentina Vanu s-au despărțit! Cum s-au dat de gol

Denis Alibec
Denis Alibec s-a despărțit de iubita sa

Cei doi tineri formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, iar fotbalistul o prezentase deja pe tânără mamei sale.

Despărțire neașteptată în showbiz. Fotbalistul Denis Alibec și iubita lui au pus punct relației lor, chiar la puțin timp după ce sportivul i-o prezentase mamei sale pe cea cu care spera să ajungă în fața altarului.

În luna august, Denis Alibec a luat pe toată lumea prin surprindere, atunci când și-a făcut apariție pe plajă nu cu iubita sa, ci cu o altă femeie importantă din viața sa.

Fotbalistul a mers la mare cu mama sa, de care este extrem de apropiat și nu a trecut mult timp până când i-a făcut cunoștință cu iubita sa, Valentina Vanu.

Tânăra originară din Călărași reușise să îl cucerească pe Denis Alibec nu numai cu frumusețea sa, ci și cu inteligența sa. Valentina a părăsit România și s-a stabilit în Anglia, unde a absolvit Universitatea Cambridge, iar în prezent lucrează în domeniul IT, după cum arată pe conturile de socializare.

Nimic nu prevestea că Denis și Valentina se vor despărți, mai ales că fotbalistul i-a făcut cunoștință tinerei cu mama sa, însă cei doi au pus punct relației și s-au dat de gol.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Valentina Vanu
Valentina Vanu, fosta iubită a lui Denis Alibec[Sursa foto: Instagram]

Cei doi au șters deja toate fotografiile pe care le postaseră pe rețelele de socializare, semn că a fost vorba despre o despărțire urâtă.

Citeste si: Anna Wintour și Shelby Bryan s-au despărțit, după 16 ani de căsnicie

Denis și-a pierdut sora

Puțină lume știe despre drama din familia lui Denis Alibec. Înainte de a se naște fotbalistul, părinții lui Denis Alibec au mai avut o fetiță care, din păcate a murit. Când Denis avea numai 6 ani, părinții acestuia au decis să divorțeze și să o ia pe drumuri diferite.

Citeste si: Gabriel Fătu și soția sa, Georgiana, divorțează! Cei doi au ajuns la proces


Sportivul a rămas extrem de apropiat de mama sa, căreia îi face toate mofturile și pe care o răsfață ori de câte ori are ocazia.

„Gevrim, tatăl lui Denis, și doamna Emilia au mai avut o fetiță înainte, care din păcate a murit când era foarte mică.

Apoi a venit pe lume Denis… Când băiatul avea numai 6 ani, părinții au decis să se separe. Mama lui Denis e o femeie deosebită, care a știut să-l aibă în grijă, dovadă ce bine a crescut copilul. De tatăl lui nu mai știu perea multe”, a spus Stelică Damasaru, fostul antrenor al tatălui lui Denis Alibec, în urmă cu mai mult timp, pentru Gazeta Sporturilor.

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cardi B și Offset s-au împăcat: „Este greu să nu poți vorbi cu cel mai bun prieten al tău”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies