Denisa Manelista ajutata de psiholog sa infrunte boala de care sufera! Iubitul artistei este nedespartit de ea si s-a cazat cu ea in spital!

Denisa Manelista ajutata de psiholog sa infrunte boala de care sufera! Iubitul artistei este nedespartit de ea si s-a cazat cu ea in spital!
Denisa Manelista ajutata de psiholog sa infrunte boala de care sufera! Iubitul artistei este nedespartit de ea si s-a cazat cu ea in spital!

Denisa Raducu se afla, de cateva zile, intr-un centru de ingrijire paliativa. Ea este supravegheata in continuare de mama ei, Geta, dar si de iubit, care sta non-stop langa artista. Barbatul si-a “inchiriat” un pat si doarme langa ea.

Denisa Raducu se lupta cu o boala ingrozitoare de cateva luni. Dupa saptamani intregi petrecute prin clinicile din tara si strainatate, si tratamente peste tratamente unele mai dure ca altele, artista a fost internata la Spitalul Sfantul Luca, cel pentru bolnavi in stadiu terminal. Acolo se afla de cateva zile.

Mai exact, bolnavii cu boli cronice care ajung aici se afla, de obicei in faza terminala.

Ingrijirea paliativa se concentreaza asupra controlului durerilor si imbunatatirea vietii bolnavilor in aceste faze. Despre centrul Sf Luca, una dintre putinele unitati din Capitala, axate pe ingrijirea paleativa, multi vorbesc ca despre “un lagar”, un loc unde domneste moartea.

 

 

 

Denisa sta insa intr-o rezerva curata, cu baie proprie si televizor, iar alaturi de ea este mama si iubitul.

Cazarea pe zi costa 10 lei, iar masa 7. Iubitul Denisei vrea sa fie langa ea si sa se asigure ca este bine, asa ca a gasit aceasta solutie de a-si “lua” pat in spital, s-a internat cu ea. Tot el a venit cu propunerea ca Denisa sa stea de vorba cu un psiholog.

“Denisa are psiholog in spital, asistentele si medicii se poarta extraordinar cu ea.

Iubitul a venit cu ideea ca Denisa are nevoie de cateva sedinte la un psiholog pentru ca are momente cand e speriata, cand spune ca ii este frica, cand se pierde, plange sau se consuma. Iar aceste stari, din punct de vedere psihic nu-I fac bine. Si Leo Iorga le-a recomandat un psiholog foarte bun, posibil ca familia Denisei sa fi luat deja legatura cu el. Iubitul ei s-a ocupat sa-I cumpere tot ce are nevoie, lucruri de care are nevoie orice bolnav internat intr-un spital.
El nu-si pierde speranta, crede ca se va intampla o minune si Denisa isi va reveni. E daramat si sleit de puteri, dar se da in continuare peste cap ca sa gaseasca solutii pentru ea”
, sustin surse apropiate artistei, conform WOWbiz.ro.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Decizie de ultima ora! Denisa Raducu a fost trimisa acasa de doctori! Nu se mai poate face nimic

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies