Denisa Manelista are cancer? "Este pe moarte..."

Denisa Manelista are cancer?
Denisa Manelista are cancer? "Este pe moarte..."

De cateva zile a aparut zvonul ca Denisa Manelista este grav bolnava. Artista nu a confirmat nimic, insa apar fel de fel de vesti proaste.

 

Capatos a declarat in direct ca zvonurile spun ca Denisa Manelista este in stare grava, ca are sanse minime de viata si ca sufera de o forma crunta de cancer.

 

"Zvonul este că Denisa Manelista este pe moarte, că ar avea cancer la plămâni, descoperit într-o ultimă fază şi că medicii din Viena ar fi trimis-o acasă ca să nu se mai chinuie prin spitale. Ăsta e zvonul", a spus prezentatorul.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Parintele Calistrat Chifan invata femeile: "Barbatul ii mai da o palma femeii, dar..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies