Denisa Manelista, internata de urgenta la spital? "Da, asa este! A fost operata pe burta. Pacat ca este tanara..."

Denisa Manelista, internata de urgenta la spital?
Denisa Manelista, internata de urgenta la spital? "Da, asa este! A fost operata pe burta. Pacat ca este tanara..."

Se zvoneste ca Denisa Manelista, pe numele real Denisa Raducu, sufera de aceeasi boala care a omorat-o pe Ileana ciuculete. Se pare ca, ar fi ajuns de urgenta la spital. 

 

Prietenii virtuali au comentat recent la o postare publicata de Denisa Manelista. Fanii confirma faptul ca artista este internata in spital.

 

 

„Denisa este internată la Spitalu Sf. Ioan şi cică este grav“, a fost unul dintre mesajele fanilor.

 

 „Da, aşa este. Este internată chiar acolo la Spitalul Sf. Ioan, chiar lângă salonul unchiului meu, am văzut-o eu, este operată pe burtă sărăcuţa, pacat că este tânără“, a mai scris un alt amic din mediul virtual, conform wowbiz.ro



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ultima cerinta a Ilenei Ciuculete inainte de moarte! Ce si-a dorit cantareata pentru pomana ei de 40 de zile

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies