Denisa Raducu a fost intoxicata cu 70 de pastile naturiste! Ce tratament i-a facut atat de rau

Denisa Raducu a fost intoxicata cu 70 de pastile naturiste! Ce tratament i-a facut atat de rau
Denisa Raducu a fost intoxicata cu 70 de pastile naturiste! Ce tratament i-a facut atat de rau

Matusa Denisei Raducu a facut dezvaluiri nestiute despre cantareata. Lenuta Dovleac sustine ca starea de sanatate a Denisei s-a agravat din cauza tratamentului naturist.

"Vreau să îmi cer scuze pentru că nu vreau să mă cert cu nimeni. Noi iniţial pe 7 martie am aflat de la un ecograf că are diagnosticul. Am ajuns la o clinică privată. Împreună cu Irinel Popescu am stabilit diagnosticul şi am pus-o pe un tratament de stopare. Nu am vrut să intervenim în presă pentru că ea ne-a spus că nu vrea să mai audă de vreun diagnostic.

Markerii o luau razna. Domnul Dan, păreţi de ispravă. Credeţi că ne puteam pune cu Irinel Popescu? Suntem mulţumiţi că Denisa este o luptătoare. O singură dată l-am sunat pe Florin Peşte să mă ajute, dar eu nu am stat foarte mult, nu am avut un cuvânt prea mare de spus. Am respectat dorinţa Denisei. Nu a vrut să spună nimănui. Două săptămâni a stat închisă în casă. Am luat-o uşor.
Îmi pare rău că s-a ajuns la această discuţie. Eu cred în minuni. Fata e o luptătoare. Doctorii ne-au spus că fata a fost intoxicată pentru că lua 70 de pastile naturiste, 70 de vitamina C. Doctorul a zis că ficatul nu mai poate procesa",
a spus mama impresarului Denisei Raducu, Liviu.

Femeia sustine ca Denisa nu mai vrea sa stie nimic despre boala de care sufera.

"Sunt foarte revoltată şi emoţionată că s-a ajuns la aceste discuţii. Nu ştiu de ce zice aşa finul meu. Pe 7 martie a mers la spital pentru o răceală. Acolo i-au spus că, la palpare s-a simţit tumori pe ficat. Ea m-a sunat pe mine şi copiii au fost imediat lângă ea. Apoi a mers la o clinică privată. Am ajuns la un alt profesor, iar împreună la alţi doi profesori.

Apoi a făcut un tratament pentru stopare până se va vedea ce va face. Am pus-o pe acel tratament. În momentul acela Denisa ne-a zis apoi că dacă mai aflăm ceva despre boala ei să nu-i mai spunem. Liviu a luat decizia asta să nu-i mai spunem, să fie alături de ea. Este mai binişor. Niciodată nu am văzut un om mai luptător. Când ai 27 de ani, şi eşti un om fericit, e aşa.
Ea a vrut la spital. Este primordial ce vrea ea.(...) Nu s-a pus problema unui transplant. Aşa cum v-am spus respectăm dorinţa Denisei, să vă spună ea. Am fost de două ori.(...) A făcut emolizare la Viena, apoi i-au întrerupt tratamentul. Nu se pune problema unui transplant. Au ieşit nişte analize şi nu sunt ok. Homeopat, ce naturist, a fost într-o stare aşa, a trecut prin nişte stări atunci când o tratezi după ureche.
Este o femeie disperată. Este cea mai bună femeie după pământ. Este o mamă şi jumătate. Femeia nu s-a mişcat de lângă ea."
a adaugat ea.

 

Mai mult, Florin Peste a dezvaluit ca Denisa este de acord sa mearga in Cuba.

 

"Acum am înţeles că se simte extraordinar de bine, sper să fie adevărat.

Aşteaptă viza pentru Cuba. Se pregăteşte. S-a ivit Anamaria Prodan să o salveze. Dacă noi în urmă cu două luni îi dădeam carne să mănânce unde era Denisa acum? Mai exista? Credem în minuni. Denisa e de acord cu deplasarea în Cuba. Ea este acasă acum. A ieşit de mult timp de la spital. Nu a mai făcut nicio operaţie. Puncţie a făcut doar. Ştiu doar că aşteaptă viza. Mama ei o să meargă cu ea. Ea provine dintr-o familie destramata si matusa ei ii dadea carne sa manance si pizza si tot ce dorea, se gandea sa moara impacata si fericita. Denisa a fost condamnata la moarte de familie", a spus Florin Peste.

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Minodora a vorbit cu Denisa Raducu! Adevarul despre starea de sanatate a cantaretei: "Este foarte bine. Chiar mai bine decat ultima data"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies