Denisa Raducu a murit

Denisa Raducu a murit
Denisa Raducu a murit

DOLIU in lumea muzicii de petrecere! Indragita cantareata Denisa Raducu, devenita cunoscuta cu numele Denisa Manelista, a pierdut lupta cu boala. Tanara a murit la varsta de 27 de ani, in urma unor grave complicatii de sanatate.

Dupa o perioada scurta, dar agonizanta, in care Denisa s-a luptat cu toate puterile pentru viata ei, organismul cantaretei a cedat. 

 

Denisa a fost internata in ultimele zile la centrul medical Sf Luca, acolo unde ajung bolnavii in faza terminala. Asta dupa ce toate tratamentele nu au reusit sa-i imbunatateasca starea. 

 

In ultima perioada,  Denisa dadea semne de insanatosire, iar la ultimul verdict pronuntat de medici, artista facea un salt in evolutia ei.

 

Din pacate, dupa cateva luni de durere si chin, cantareata a pierdut lupta cu boala si s-a stins in acest weekend, scrie wowbiz.ro.

Dumnezeu sa o odihneasca!



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop Mihai Voropchievici saptamana 24-30 iulie 2017! Racii sunt foarte tensionati - Previziuni COMPLETE

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies