Denisa Raducu, inmormantata in rochie de mireasa!

Denisa Raducu, inmormantata in rochie de mireasa!
Denisa Raducu, inmormantata in rochie de mireasa!

E doliu in lumea muzicii de petrecere! Indragita cantareata Denisa Raducu, devenita cunoscuta cu numele Denisa Manelista, a incetat din viata in acesta dimineata, in jurul orelor 04:30, dupa 4 luni de lupta continua cu boala teribila care i-a si adus sfarsitul. Artista avea doar 27 de ani si era cea mai indragita tanara cantarete de muzica de petrecere de la noi.

In aceste momente, membrii familiei sale ii pregatesc funeraliile si au stabilit in linii mari detaliile inmormantarii. Prima decizie luata de familie a fost cea a zilei inmormantarii, din cate se pare, ceremonia urmand sa aiba loc in cursul zilei de marti, 25 iulie, in localitatea Stefanesti.

Totodata, cei din familie au decis sa o imbrace pe Denisa in rochie alba de mireasa. Acest obicei vechi se practica in cazul tinerelor care sunt fecioare si nu au purtat cununiile pe cap si nu au fost casatorite niciodata.

Din cate se pare, mama Denisei a cumparat deja rochia de mireasa cu care o va imbraca pe fiica sa, chiar astazi, dupa ce vor fi finalizate procedurile de imbalsamare si inainte ca trupul artistei sa fie pus in sicriu, scrie wowbiz.ro



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Vecinii Denisei confirma moartea ei: "De data asta e adevarat. E vecina mea"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies