Denisa Raducu si-a sunat tatal chiar inainte de moarte! Ce a putut sa ii spuna in ultimele momente ale vietii! EXCLUSIV

Denisa Raducu si-a sunat tatal chiar inainte de moarte! Ce a putut sa ii spuna in ultimele momente ale vietii! EXCLUSIV
Denisa Raducu si-a sunat tatal chiar inainte de moarte! Ce a putut sa ii spuna in ultimele momente ale vietii! EXCLUSIV

Inainte de a inchide ochii pentru totdeauna, Denisa Raducu a vrut sa mai faca un singur lucru! Cantareata si-a sunat tatal, la Stefanesti, si i-a spus, cu un glas stins, sa nu fie trist pentru ea, fiindca este impacata cu tot ce i se intampla!

Duminica dimineata, dupa o cumplita suferinta, Denisa Manelista a murit, la numai 27 de ani! Cantareata a plecat insa de pe aceasta lume linistita, pentru ca, in ultima perioada, reusise sa isi lamureasca toate neintelegerile cu vechii prieteni, in plus, isi acceptase si boala, cu toate consecintele ei! (ce i-a spus Denisa si mamei sale in ultimele clipe ale vietii)

De altfel, cu putin timp inainte de a se stinge, cantareata a vorbit cu tatal ei la telefon si i-a spus ca este linistita, parca presimtind ca va fi ultima convorbire cu parintele sau.

“Tati, te rog sa nu mai plangi pentru mine! Eu sunt in regula, sunt impacata cu tot ce mi se intampla! Asa a fost sa fie, nu trebuie sa dam vina pe cineva! Totul va fi bine, sa ai grija de tine si de bunica”, au fost cateva dintre cuvintele Denisei, sustin apropiatii familiei din Stefanesti, care mai specifica si faptul ca acelasi lucru i l-ar fi zis Denisa si mamei sale in ultimele zile pe patul de suferinta, scrie wowbiz.ro.

Daca Denisa a murit cu sufletul linistit, ei bine, Emilian Raducu in schimb a fost devastat de vestea decesului! Prietenii barbatului au povestit ca el a stat ore intregi cu capul in maini, privea in gol si nu a vrut sa vorbeasca deloc. "Viata nu mai are niciun sens fara fata mea, ce am sa ma mai fac eu acum! Sunt distrus!", le-a spus el rudelor in momentul in care si-a mai revenit cat de cat, apoi s-a apucat sa ii faca artistei mormantul!



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ultimul spectacol pentru Denisa Raducu! Orchestra lui Florin Peste a cantat la capataiul artistei! Ti se face pielea de gaina

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies