Denisa și Bogdan, un posibil cuplu? Tensiunile apar între cei doi concurenți: „Ți-am spus că nu am niciun interes în momentul de față.”

Denisa și Bogdan, un posibil cuplu? Tensiunile apar între cei doi concurenți: „Ți-am spus că nu am niciun interes în momentul de față.”
Denisa și Bogdan, un posibil cuplu? Tensiunile apar între cei doi concurenți: „Ți-am spus că nu am niciun interes în momentul de față.”

Concurenții din Casa Iubirii vor să știe dacă între Denisa și Bogdan există o chimie.

Ultima ediție a emisiunii „Casa Iubirii”, difuzată pe Kanal D, îi aduce în prim-plan pe Denisa și pe Bogdan, care discută despre o posibilă apropiere între ei.

Simte Denisa ceva pentru Bogdan?

Citește și: Gagea se gândește la ipoteza că el și Alexandra ar fi mai fericiți pe drumuri separate: „Să vedem dacă mai merită să luptăm unul pentru celălalt. Poate o să fim mai fericiți unul fără celălalt.”

Denisa și Bogdan, un posibil cuplu? Tensiunile apar între cei doi concurenți
Denisa și Bogdan, un posibil cuplu? Tensiunile apar între cei doi concurenți[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Antoni, reproșuri aduse Rebeccăi! Concurenta este șocată de ce zice partenerul său: „Cine sunt eu, dușmanul tău? Cum poți să spui așa ceva?”

Concurenții vor să știe dacă între Denisa și Bogdan există mai mult decât o relație de prietenie.

Robert: Să nu aveți pretenții prea mari de la Denisa, deoarece Denisa odată ce a intrat în această casă, s-a pronunțat foarte tare în privința unui băiat.

A făcut și niște pași dar nu a rezolvat nimic. Acum nu cred că ar fi dispusă să mai facă niște pași atât de mari pentru a doua oară aici.

Denisa: Dar a zis și Bogdan, adică nici el nu ar mai vrea să facă pași atât de mari. Și de asta spun, momentan ne înțelegem bine. Noi nu ne cunoaștem foarte bine, vorbim, dar ne înțelegem bine.

Nu știm, habar nu am.

Julia: Dar vorbiți într-un sens amoros, care să ducă într-o direcție amoroasă, sau vorbiți prietenește, cum vorbesc eu cu Antoni?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Denisa: Nu, nu neapărat. Nu neapărat, nu știu.”, a declarat Denisa.

Bogdan pare deranjat de faptul că se vorbește despre o posibilă apropiere amoroasă între el și Denisa

Denisa și Bogdan, un posibil cuplu? Tensiunile apar între cei doi concurenți
Denisa și Bogdan, un posibil cuplu? Tensiunile apar între cei doi concurenți[Sursa foto: Captură YouTube]

În timp ce Denisa a ținut să precizeze că nu vrea să tragă concluzii pripite, Bogdan a simțit nevoia să îi aducă aminte că nu o place.

Bogdan: Ați terminat? Pot să vorbesc și eu?

Julia: Da, Bogdan. Iartă-ne!

Bogdan: Ce pași am făcut înspre tine, Denisa, până în momentul de față?

Denisa: Doar te-ai cerut pe aici. Când am fost în grădină, ai venit, te-ai pus cu perna pe picioarele mele și cu capul pe pernă, totodată. Eu am spus chestia asta, că doar ne cunoaștem, adică vorbim, eu nu știu.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bogdan: Și în tot acest timp, eu ți-am spus că simt să fac ceva mai mult sau simt o chimie între noi?

Denisa: Păi și eu ce am spus până acum, Bogdan?

Bogdan: Păi nu știu, dai de înțeles că aștepți pași din partea mea, dar nu primești.

Denisa: Nu am spus că aștept pași din partea ta, Bogdan. Am spus că ne înțelegem bine, prietenește. Nu o lua așa, nu am spus asta.

Bogdan: Ți-am spus că nu am niciun interes în momentul de față.”, a mai fost o parte din dialogul purtat în Casa Iubirii.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Discuția aprinsă dintre Rebecca și Antoni! De la ce a pornit supărarea între cei doi parteneri: „Vai, dragă, s-a supărat prințul.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Feyza Civelek, actrița care dă viață personajului Nilay în serialul turcesc „O dragoste”, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată renumita actriță la finalul sezonului de filmări

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies