Denisa Tănase, despre traiul luxos din Dubai! Ce a determinat-o pe femeia de afaceri să se mute din România! „Acolo trăim normal, așa cum trăim aici.”

Denisa Tănase, despre traiul luxos din Dubai! Ce a determinat-o pe femeia de afaceri să se mute din România! „Acolo trăim normal, așa cum trăim aici.”
Denisa Tănase, despre traiul luxos din Dubai! Ce a determinat-o pe femeia de afaceri să se mute din România! „Acolo trăim normal, așa cum trăim aici.”

Femeia de afaceri a vorbit despre momentul în care a luat decizia de a părăsi România pentru Dubai.

Denisa Tănase, una dintre cele mai de succes femei de afaceri de la noi din țară, s-a stabilit de câțiva ani în Dubai, orașul luxului și al opulenței.

Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D, artista a dezvăluit ce a determinat-o să se mute în Dubai și cum trăiește acolo.

Citește și: Denisa Tănase a explicat care este esența succesului: „Nimic nu este imposibil, dar nimic nu este posibil dacă nu ne ducem noi în căutarea acelui lucru.”

Denisa Tănase, despre traiul luxos din Dubai! Ce a determinat-o pe femeia de afaceri să se mute din România
Denisa Tănase[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Consider că e foarte important ca o femeie să fie independentă! Femeile au nevoie să vadă modele de succes.” Ce părere are Denisa Tănase despre succesul și independența emoțională a femeilor

Denisa Tănase a renunțat la România pentru Dubai

Denisa Tănase, despre traiul luxos din Dubai! Ce a determinat-o pe femeia de afaceri să se mute din România
Denisa Tănase[Sursa foto: Instagram]

Vedeta a dezvăluit că atât ea, cât și soțul său, s-au îndrăgostit de luxul și opulența din Dubai, astfel încât, după pandemie, atunci când au realizat că pot lucra de oriunde, au ales să se mute în Dubai, acolo unde au dezvoltat și o afacere cu imobiliare.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Dubaiul este opulent el. Indiferent ce postez din Dubai, poate să fie considerată o postare în care tu vrei să demonstrezi ceva. Pentru că sunt palmieri peste tot, pentru că este un oraș în care designul orașului, clădirile sunt construite într-un mod luxos, dar și modern în același timp. Este foarte greu să pui ceva de acolo care să demonstreze tradiție. Nu prea au tradiții, decât dacă mergi în Deșert și te plimbi cu cămila, ceea ce categoric nu poți să faci în fiecare zi.

Da, este unul dintre motivele pentru care am ales să nu mai postez atât de mult. Acolo trăim normal, așa cum trăim aici. Dubai, ca și în București sau ca și orice oraș din lumea asta, poți să trăiești simplu sau poți să cheltui bani într-un mod moderat, sau poți să cheltui foarte mult. În România, la fel, poți să trăiești simplu, dar poți să cheltui și foarte mult. Depinde de alegerile pe care le faci, de stilul de viață pe care vrei să îl ai.
Noi am plecat acolo din considerente de business, dar și pentru că ne place foarte mult locul. Înainte de a ne muta acolo am avut cred că 4 weekenduri la rând în care am făcut ruta București-Dubai și ne-am întors, doar pentru a petrece weekendurile și ăla a fost momentul în care ne-am dat seama că poate ar trebui să luăm în calcul să ne mutăm acolo. Da, este opulent Dubaiul, dar depinde foarte mult cum alegi să trăiești, pentru că poți să trăiești și simplu și la extreme în același timp.”,
a spus Denisa Tănase.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ioana Ginghină, adevărul despre frații săi! Actrița a vorbit deschis despre escapadele romantice ale tatălui său! „De fratele meu din America am știut din totdeauna. Sora nici nu știu cum arată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies