Denise Rifai: „Este mana mea dreapta si tin foarte mult la el”

Denise Rifai
Denise Rifai prezintă 40 de intrebari

Prezentatoare emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”, a facut declaratii emotionante// Nu pierdeti premiera show-ului pe care il prezinta, la Kanal D, incepand de maine, de la 23:00

Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”, care incepe maine, de la 23:00, la Kanal D,  s-a aflat duminica sub tirul intrebarilor lui Cosmin Cernat, in cadrul emisiunii "Invitatul de 12", la Radio Impuls.

Vedeta a raspuns la toate provocarile lui Cosmin Cernat, facand marturisiri emotionante despre viata sa personala si profesionala. A declarat ca nu a fost menajata de cei din jur si a avut parte de tradari, minciuni, dar si-a dezvoltat un filtru extrem de complex in ceea ce priveste cercul sau relational.

 

" Nu stiu daca ma doare minciuna cat ma doare tradarea", a declarat vedeta Kanal D, care spune ca exista putini oameni pe care ii poate numi prieteni adevarati. Insa exista in viata sa un om in care are incredere totala si care se bucura de dragostea ei neconditionata.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

"Mi-am dorit foarte mult un fratior si aveam sapte ani cand a aparut. Este mana mea dreapta si tin la el foarte mult. Parca este copilul meu, e mult din mine in el. Imi doresc foarte mult copii tocmai prin prisma asta. Cand cresti tu pe cineva, sau petreci mult timp cu cineva sau cand ii dai tu din energia ta, nu mai este nevoie de cuvinte cu acea persoana; te intelege, te simte si lucrurile se intampla.

(...) Are o puritate pe care putini oameni o au si asta il face foarte special. Nu ca este fratele meu, asa e el, un tip curat la suflet",  a declarat Denise Rifai.

Denise Rifai
Denise Rifai Kanal D[Sursa foto: Captură KANAL D]

Telespectatorii o cunosc prin prisma pasiunii cu care isi face profesia si o recunosc ca fiind o femeie extrem de puternica. Denise Rifai este, insa, in viata de zi cu zi un om sensibil care crede cu tarie ca cea mai importanta caracteristica a unei femei este delicatetea si militeaza pentru recunoasterea rolului femeii in societate.

                

Incepand de maine, 6 octombrie, de la 23:00, la Kanal D, telespectatorii vor avea parte de o serie de interviuri cu personalitati din diverse domenii, oameni care se vor dezvalui publicului in cele mai neasteptate moduri.

In prima editie a emisiunii "40 de intrebari cu Denise Rifai", care va avea premiera maine seara, de la ora 23:00, Denise Rifai o va avea invitata pe cea mai controversata femeie din mediul politic din Romania: Elena Udrea.

 Nu pierdeti in fiecare marti, de la ora 23:00, "40 de intrebari cu Denise Rifai", la Kanal D.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai” incepe marti, 6 octombrie, la Kanal D!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies