Denise Rifai semnalează un nou fake news

Denise Rifai semnalează un nou fake news
Denise Rifai semnalează un nou fake news

Denise Rifai ia atitudine după ce un nou fake news a început să circule și să inducă în eroare, folosindu-se de branduri credibile.

O știre falsă, în care sunt folosite imaginea vedetei Kanal D, a emisiunii pe care această o prezintă, dar și a unei instituții de stat, Banca Națională a României, promite, fals, câștiguri.

Un nou fake news a apărut recent în mediul online, în care apar numele meu, al lui Claudiu Bleonț, dar și cel al emisiunii <40 de întrebări>.  Este o practică dăunătoare și tot mai întâlnită ca anumite entități să se folosească de numele unor persoane publice și ale unor show-uri pentru diferite escrocherii.

Din păcate, mulți oameni cad în plasa unor astfel de manipulări grosolane. Fac apel la cei care vin în contact cu astfel de pagini false să nu le deschidă, pentru a nu deveni victime ale escrocheriilor ”, spune Denise Rifai.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Această informație falsă nu este prima de acest gen.

Recent, un fake news rostogolea în online numele vedetei Kanal D și pe cel al lui Robert Turcescu, cu aceleași false promisiuni de câștig și un fals interviu. Alt fake news aducea în prim-plan Banca Națională a României,  compania Transgaz, precum si numele prezentatoarei emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” și pe cel al lui Cornel Palade.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cu ce probleme se confruntă Geta Sterp în sarcină? „Am o problemă foarte gravă. Ce mă fac? Atât de nervoasă am fost la un moment dat.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Bebe Cotimanis și-a educat copiii după exemplul oferit de mama sa: „Avem sarcina noastră să ne îndreptăm copiii spre o anumită cale. Să nu le punem frână, să nu le punem piedică.”

Simge Selçuk, actrița care joacă rolul Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs celebra actriță 

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies