Denise Rifai, Silvia Ionita, Daniel Pavel si Catalin Botezatu, premiati la Gala Performantei si Excelentei

Denise Rifai, Silvia Ionita, Daniel Pavel si Catalin Botezatu, premiati la Gala Performantei si Excelentei
Denise Rifai, Silvia Ionita, Daniel Pavel si Catalin Botezatu, premiati la Gala Performantei si Excelentei

Aseara, in cadrul Galei Performantei si Excelentei by Adela Diaconu, eveniment dedicat  recunoasterii personalitatilor in diverse domenii de activitate, vedete din showbiz-ul autohton, care s-au remarcat prin activitatea lor au fost premiate in cadrul festivitatii.

Printre premiantii Galei de anul acesta s-au numarat si vedetele Kanal D, Denise Rifai,  Silvia Ionita, Daniel Pavel si Catalin Botezatu. Denise Rifai a fost incununata ca “Revelatia anului in televiziune pentru emisiunea <40 de intrebari cu Denise Rifai>, Silvia Ionita, prezentatorul principalului grupaj informativ Kanal D, a primit distinctia de excelenta pentru “Relevanta in domeniul stirilor de televiziune”. Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon al reality-ului “Survivor Romania”, de la Kanal D, a primit distinctia de “Personalitatea TV a anului 2021”.

Catalin Botezatu si-a adjudecat distinctia “Designerul anului” si “Premiul de Excelenta pentru contributia la evolutia modei romanesti”.

Emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai” a devenit un succes media inca de la prima difuzare, in octombrie, anul trecut. Ajunsa la cel de-al doilea sezon, uimeste in continuare prin abordarea editoriala indrazneata si dezvaluirile in premiera facute de invitatii emisiunii, personalitati din cele mai diverse domenii. Denise Rifai este una din vocile puternice din mass media din Romania si uimeste cu fiecare aparitie, in fiecare duminica seara, cu emisiunea de interviuri „40 de intrebari cu Denise Rifai”.

Stirile Kanal D au devenit un reper de informare corecta, relevanta pentru milioane de telespectatori. Silvia Ionita,  prezentatoare principalului Jurnal informativ al zilei, de luni pana vineri, de la ora 19:00, se afla de aproape 15 ani in echipa Kanal D,  inca de la intrarea pe piata a postului TV,  si a cucerit publicul prin onestitate si profesionalism desavarsit.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor Romania”, ce a fost difuzat de Kanal D, a reprezentat pentru publicul din Romania o surpriza extraordinara, pentru ca a devenit cunoscut in intreaga tara odata cu acest reality revolutionar. Carismatic, cu o energie inepuizabila, Daniel Pavel ne-a tinut in permanenta legatura cu ceea ce se intampla in Republica Dominicana. Milioane de oameni au fost cuceriti de modul in care a stiut sa transmita emotia, tensiunea  acestui reality care ne-a tinut pe toti cu sufletul la gura.

Catalin Botezatu, pe care telespectatorii il pot urmari in rubrica „Asa da, asa nu”, din cadrul emisiunii „Teo Show”, de la Kanal D,  este un reper in moda romaneasca si nu numai. Numele sau, prin colectiile sale inovatoare,  a stralucit pe marile podiumuri ale lumii. Personalitate carismatica, a reusit intotdeauna sa inspire prin atitudine si activitatea sa prolifica in domeniul modei.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies