„Depinde în ce măsori succesul.” Andreea Marin a vorbit despre afacerile pe care le deține

„Depinde în ce măsori succesul.” Andreea Marin a vorbit despre afacerile pe care le deține
„Depinde în ce măsori succesul.” Andreea Marin a vorbit despre afacerile pe care le deține

Andreea Marin este unul dintre cele mai apreciate prezențe de la noi din țară, iar pe vremea când era prezentatoare a reușit să intre în inimile multor oameni și să aibă chiar și acum o comunitate foarte mare de persoane care o apreciază și o susțin.

În ultimii ani, vedeta și-a încercat norocul și în alte domenii, iar acum, pentru prima dată, vorbește despre veniturile sale- cât câștigă Andreea Marin din afacerile sale?

Citește și: „Astăzi mi-am luat inima în dinți.” Lavinia Pîrva, schimbare radicală. Ce modificări și-a făcut soția lui Ștefan Bănică

Câţi bani face Andreea Marin din afaceri

Andreea Marin, una dintre cele mai cunoscute și admirate femei din România, a fost întotdeauna modestă în public.

Nu și-a cheltuit niciodată banii câștigați cu greu pe haine și accesorii scumpe, optând întotdeauna pentru articole sofisticate și elegante, care o caracterizau de altfel.

În ultimii ani, cunoscuta prezentatoare și-a încercat norocul într-un alt domeniu, antreprenoriatul. Recent, pentru prima dată, ea a vorbit despre câștigurile materiale pe care le-a obținut din afacerea sa. Vedeta a mărturisit că, deși nu este milionară în euro, se consideră un antreprenor de succes pentru că a avut ocazia de a participa la un proiect special din care a putut duce o viață "demnă" și "civilizată".

„Depinde în ce măsori succesul, nu sunt un antreprenor foarte bogat. Dacă măsori succesul în milioane și milioane de euro, înseamnă că nu îl am. Dacă măsori succesul în proiecte frumoase și în a reuși să trăiești demn și să îți asiguri o viață civilizată, atunci, da, poți spune că sunt un antreprenor de succes”, a spus Andreea Marin pentru unica.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ea a spus că, atunci când vede că oamenii cu care a lucrat se întorc la ea cu fiecare ocazie, este fericită că rețeta sa de succes funcționează.

„Dacă oamenii își doresc să revină, dacă îi vezi cu zâmbetul pe buze, dacă vin mereu cu propuneri către tine, se întorc la tine, pentru că s-au simțit bine și anterior, înseamnă că e bine ce faci”, a mai declarat Andreea Marin, pentru sursa citată.

 Andreea Marin a vorbit despre afacerile pe care le deține
Andreea Marin a vorbit despre afacerile pe care le deține[Sursa foto: Instagram]

Ce a mai declarat Andreea Marin despre cariera sa

Andreea Marin a mai declarat că, în cazul ei, prețul înseamnă nopți nedormite și uneori, sacrificii legate de viața persoană. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„În cazul meu, prețul înseamnă nopți nedormite, înseamnă multă muncă, înseamnă uneori sacrificii legate de viața personală. Nu poți face, chiar dacă ești antreprenor, ești propriul stăpân, nu poți face neapărat tot ce îți dorești la timpul la care visezi să faci asta. Există limitări. Azi pot, mâine nu pot. Am responsabilități, trebuie să le respect, trebuie să mă țin de ele, trebuie să fiu un om de cuvânt în ochii celor care au încredere în mine, să nu îi dezamăgesc”, a

completat Andreea Marin.

 Andreea Marin a vorbit despre afacerile pe care le deține
Andreea Marin a vorbit despre afacerile pe care le deține[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Depresia este o boală.” Andreea Marin, despre momentele grele din viața ei. Ce s-a întâmplat cu fosta prezentatoare TV

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Eu n-am fost fiul lui atunci.” Momentul pe care Radu Bănică nu îl poate depăși. Ce i s-a întâmplat în timp ce cânta cu tatăl lui

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies