„Depresia a venit odată cu problemele de sănătate ale copilului meu.” Connect-R, despre perioada întunecată a vieții sale și despre lecțiile învățate

„Depresia a venit odată cu problemele de sănătate ale copilului meu.” Connect-R, despre perioada întunecată a vieții sale și despre lecțiile învățate
„Depresia a venit odată cu problemele de sănătate ale copilului meu.” Connect-R, despre perioada întunecată a vieții sale și despre lecțiile învățate

Connect-R a povestit despre depresia suferită în urma problemelor de sănătate ale fiicei sale.

Connect-R, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din țară, se bucură de o carieră de succes, însă viața personală nu i-a adus împlinirea de care ar fi avut nevoie.

“Asta a fost o furtună înfloritoare foarte puternică.” Cum a trecut Connect-R peste depresia din viața lui

Citește și: “Dacă Dumnezeu lucrează prin oameni, atunci prin mama a lucrat cel mai mult!” Connect-R a povestit cât de mult obișnuia mama lui să lucreze

Connect-R
Connect-R[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Pe cine iubești mai mult, pe mami sau pe mine? Mi-a rupt capul.” Connect-R, luat prin surprindere de fiica sa! Ce a răspuns Maya la întrebarea adresată de artist?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Connect-R a povestit, în cadrul podcastului La Țocii, despre perioada grea prin care a trecut, atunci când depresia s-a instalat în viața sa, odată cu problemele de sănătate ale fiicei sale.

În acea perioadă, Connect-R a învățat și lecții importante, ieșind dintr-o furtună din care a învins, după spusele lui. 

„Depresia a venit odată cu problemele de sănătate ale copilului meu. Am căzut după ce am rezolvat problema. De la adrenalină nu am observat, iar după am căzut. Nu ești marinar că ai trecut Cișmigiul cu o gagică în barcă. Pentru mine asta a fost o furtună înfloritoare foarte puternică.

Am înflorit poate mai bine decât înainte. Nu se întâmplă împotriva ta, se întâmplă pentru tine. În orice lucru rău se pot găsi 31 de lucruri bune, spun psihologii.”, a povestit Connect-R.   Artistul a ajuns de câteva ori și la epuizare, după ce s-a implicat intens în activitățile pe care le desfășura de zi cu zi.

Cum a fost copilăria lui Connect-R și ce i-a lipsit artistului când era mic

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

În cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, Connect-R a vorbit și despre perioadele mai puțin frumoase din copilăria lui.

Tatăl artistului s-a chinuit din greu pentru a le pune ceva pe masă, iar anumite alimente pe care nu a apucat să le mănânce atunci când era mic au rămas pentru artist o slăbiciune. 

„Se întâmpla ca tata să găsească să facă o lucrare particulară până seara și făcea rost de bani. Adică mâncam, nu era chiar să murim de foame în ziua aia. Tata s-a chinuit să mai facă o lucrare particulară ca să ne pună ceva de mâncare pe masă.

Ce mi-am dorit să mănânc când eram mic și n-am apucat s-a transformat într-o problemă mai mare acum, oricât aș încerca să mănânc sănătos, nu rezist la croissante. Și acum dacă văd, mi-e instant poftă să-l mănânc.”, a povestit Connect-R acum ceva timp.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

“Dacă Dumnezeu lucrează prin oameni, atunci prin mama a lucrat cel mai mult!” Connect-R a povestit cât de mult obișnuia mama lui să lucreze

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies