Deschiderea sălilor de fitness din 15 iunie! Ce reguli vom avea de respectat?

deschiderea-salilor-de-fitness-din-15-iunie
deschiderea-salilor-de-fitness-din-15-iunie

Deschiderea sălilor de fitness din 15 iunie este următoarea cea mai așteptată măsură de relaxare de către toți pasionații de sport.

Deschiderea sălilor de fitness din 15 iunie este următoarea cea mai așteptată măsură de relaxare, pentru că pasionații de sport și de mișcare au avut de suferit în ultimele câteva luni, date fiind măsurile impuse de autorități și închiderea spațiilor destinate sportului. Totuși, aceasta nu este singura măsură de relaxare adoptată începând cu data de 15 iunie.

Citeste si: Veste cumplită pentru o îndrăgită cântăreață de muzică populară! Bunicii ei au fost infectați cu coronavirus: ”Cele mai negre clipe”

Președintele Klaus Iohannis a mărturisit că se vor deschide și creșele, mall-urile, piscinele exterioare. De altfel, ministrul Sportului, Ionuț Stroe, a realizat câteva precizări cu privire a redeschiderea sălilor de fitness din 15 iunie și a punctat regulile pe care românii vor fi nevoiți să le respecte.

Deschiderea sălilor de fitness din 15 iunie- ce reguli vor exista?

 Ministrul Sportului, Ionuț Stroe, a explicat că aglomerarea sălilor de fitness va fi redusă la maximum, astfel încât distanțarea socială să rămână respectată.

Totodată, din 15 iunie, accesul în sălile de sport va fi posibil doar cu programare. Fiecare persoană își va putea realiza activitățile într-un perimetru bine delimitat, de aproximativ 7 metri, în timp ce pentru activitățile de grup, fiecare persoană va avea alocat un spațiu de 10 metri.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

deschiderea-salilor-de-fitness-din-15-iunie
deschiderea-salilor-de-fitness-din-15-iunie

Citeste si: What's Up, protagonistul unui nou scandal! S-a luat la bătaie în mijlocul străzii

„Triajul epidemiologic este obligatoriu și trebuie realizat de cel care administrează sala. Termometrizarea persoanelor care vin la sală este de asemenea obligatorie, cum este la fel și repartizarea fiecărui participant a șapte metri pătrați distanță între ceilalți participanți. Aceste măsuri sunt menite să protejeze sănătatea publică,” a mai spus Ionuț Stroe, Ministrul Sportului.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Accesul la dușuri rămâne interzis în toate sălile de sport!

Dacă în vestiar accesul va fi permis doar pentru câte o persoană, pentru a evita contactul direct între persoane, sportivii vor fi nevoiți să renunțe la duș, după sesiunea de sport, pentru că nu vor putea merge la dușuri sub nicio formă. Toate aparatele vor fi dezinfectate zilnic, mai puțin cele de aer condiționat, care vor fi dezinfectate săptămânal.

În spațiile comune, cum ar fi recepția sau intrarea în sală, persoanele care vor să meargă la sala de fitness sunt obligate să poarte măștile de protecție și se angajează să își dezinfecteze atât mâinile, cât și aparatele

pe care le folosesc. De asemenea, nu for mai fi disponibile prosoape, în recepțiile sălilor de sport, acestea fiind aduse de fiecare client.

Citeste si: Relaxare 15 iunie: Anunt oficial. Ce se schimba din data de 15 iunie: ce avem si ce nu avem voie sa facem



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Anunț important pentru români. Ce trebuie să știi dacă mergi în vacanță în Grecia sau Bulgaria?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies