Descifrare vise: ce inseamna cand visezi alb-negru

Descifrare vise: ce inseamna cand visezi alb-negru
Descifrare vise: ce inseamna cand visezi alb-negru

Descifrare vise. Visele sunt proiectari ale lumii reale in subconstientul nostru. Unii oameni viseaza colorat, iar altii doar alb-negru. Ce inseamna cand nu visezi color? Iata o descifrare a viselor.

Descifrare vise. Ce spun oamenii de stiinta

Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca acele culori care apar in vis reprezinta, de fapt, intensitatea unor emotii. Spre exemplu, culoarea rosie reprezinta pasiunea. Asa cum un miros urat din vis se traduce, in mod inconstient, prin emotii negative, si culorile pe care le visam ne dau anumite sentimente.

Asadar, o posbila explicatie pentru visele in alb si negru ar putea fi faptul ca oamenii s-au uitat la un moment dat la televizor, iar imaginile difuzate erau numai alb-negru.

Descifrare vise. Ce inseamna cand visezi alb

Este o culoare care reprezinta castitate, inocenta si copilarie. Albul ne apare des in vise si arata ca trecem prin niste perioade linistite ale vietii. Daca obiectele pe care le visezi nu au culoarea alb imaculat, inseamna ca ai o suferinta ascunsa, ceva care nu te lasa sa te bucuri de ce ti se intampla in viata.

Culoarea alba iti mai spune ca oamenii au incredere in tine.

Descifrare vise. Ce inseamna cand visezi negru

Este sursa tuturor energiilor si poate semnifica prudenta, dar si intelepciune. Nu trebuie sa te sperii daca visezi ceva negru. Poate semnifica si ca esti o persoana matura si sobra. Este un semnal ca trebuie sa privesti lucrurile cu mai multa luciditate si sa rezolvi lucrurile cu ratiune.

Poate insemna si conflicte cu persoana iubita sau cu prietenii. Obiectele de culoare neagra din visul tau mai pot exprima renuntare, revolta sau violenta.

Sursa



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Rugaciune catre Sfantul Nectarie: te vindeca de toate bolile

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies