DESCOPERĂ: 10 idei de cadouri de Crăciun pentru prietena ta cea mai bună

Cadouri amuzante pentru cea mai buna prietena
Ce cadouri amuzante poti alege de Craciun

Vezi mai jos idei de cadouri pentru prietena ta cea mai bună și cum o poți surprinde, fără să cheltuiești prea mulți bani.

Mai sunt doar câteva săptămâni până la Crăciun, iar multe persoane au început deja să caute cadourile perfecte. Iată mai jos câteva idei de cadouri de Crăciun pentru prietena cea mai bună.

Tu și prietena ta vă cunoașteți deja cele mai ascunse secrete și dorințe, așa că de Crăciun trebuie să vă oferiți niște cadouri de neuitat. Alege un cadou pentru prietena ta pe care să îl prețuiască mereu.

Cadouri de Crăciun pentru prietena cea mai bună

Calendar personalizat

În cazul în care prietena ta este o persoană extrem de ocupată și nu reușiți să vă vedeți prea des din cauza programului încărcat, un calendar personalizat este un cadou pe care să îl aprecieze pentru tot anul. Alege câteva fotografii frumoase cu voi două și personalizează un calendar. Cu siguranță că îi va face plăcere să vadă aceste imagini pe parcursul anului viitor.

Citeste si: Cele mai frumoase cadouri de Crăciun pentru el

Cadouri personalizate pentru cea mai bună prietenă

În cazul în care este o mare iubitoare a animalelor de companie și are animăluțe de companie, poți să îi dăruiești prietenei tale cele mai bune niște pernuțe decorative în care să se afle chipul animalului său de companie.

De asemenea, poți alege pernuțe deja imprimate cu căței sau cu pisici, în funcție de preferințele sale. Vor fi extrem de apreciate și utile.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Rame personalizate

idei de craciun pentru prietena ta
Idei de Craciun pentru prietena ta[Sursa foto: PixaBay]

Din călătoriile voastre, cu siguranță că v-ați întors cu amintiri frumoase și cu fotografii pe măsură.
Dăruiește-i prietenei tale câteva rame foto deosebite, în care să înrămezi toate momentele frumoase. Pot fi rame foto pentru perete sau pentru living, alege-le în funcție de locuința sa. Căci, nu mai trebuie să spunem, dacă este prietena ta cea mai bună, cu siguranță că știi cum arată casa ei și ce preferințe are în materie de decorațiuni.

Citeste si: Cadouri inedite pentru iubita ta. Iată cum o poți surprinde

În cazul în care prietena ta cea mai bună este o împătimită a momentelor de relaxare, nu mai trebuie să spunem că niciodată nu e prea mult când vine vorba despre produse destinate relaxării. Fie că îi plac lumânările parfumate, bombele parfumate pentru baie sau spumele de baie, niciodată nu sunt suficiente pentru o iubitoare a momentelor de relaxare. Împachetează câteva lumânări parfumate și niște spume din ingrediente naturale și oferă-i de Crăciun prietenei tale un cadou de care se va bucura din tot sufletul.

Cadouri simbolice pentru prietene- căni sau termosuri

Pentru o prietenă mereu activă, dar și iubitoare a cafelei, poți să îi oferi de sărbători un termos personalizat, pe care să îl ia peste tot cu ea. Așa te asiguri că bea mereu băutura sa preferată, dar și că stă mereu hidratată.

Cadouri simbolice pentru prietene
Cadouri simbolice de Crăciun[Sursa foto: PixaBay]

Lenjerii de pat

Prietena ta cea mai bună adoră să se odihnească bine și toată casa ei este plină de pernuțe și de pături pufoase? Ajut-o să aibă parte de un somn de calitate cu ajutorul unei lenjerii de pat de calitate, în care să se trezească zilnic cu zâmbetul pe buze. Acest cadou este potrivit și pentru prietene mai tinere, dar și pentru prietene trecute de prima tinerețe. 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Produse cosmetice sau de îngrijire

În cazul în care prietena ta cea mai bună este o împătimită a cosmeticelor, nu poți da greș niciodată cu niște produse de make-up ori de îngrijire a corpului. Așadar, în cazul în care știi că folosește o anumită marcă de produse, poți să îi cumperi un set de care să se bucure câteva luni.

Haine

Printre cadourile pe care prietena ta cea mai bună le-ar putea aprecia, se pot afla și haine. Așadar, oferă-i niște lucruri pe care și le dorește foarte mult de la firma preferată sau, de ce nu, o pereche de pantofi. Nu vei da greș nici dacă îi oferi o pijama frumoasă, fie pentru sezonul rece, fie o pijama pentru sezonul cald.

 

Cadouri amuzante pentru cea mai bună prietenă

Șosete amuzante

Poți alege mai multe șosete amuzante, cu diferite mesaje, pe care să le oferi prietenei tale. Găsești o mulțime de variante pe internet.

Pătură coadă de sirenă

Alege o pătură cu coadă de sirenă, în care prietena ta să se simtă ca un personaj de poveste.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce să pui în portofel pentru a avea noroc. Ce spun specialiștii?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies