10 Măști pentru puncte negre pe care le poți face acasă. „Până la vârsta de 9-10 ani, unii copii pot vedea deja câteva puncte negre care semnifică apariția acneei"

10 măști pentru puncte negre pe care le poți face acasă
10 Măști pentru puncte negre pe care le poți face acasă. „Până la vârsta de 9-10 ani, unii copii pot vedea deja câteva puncte negre care semnifică apariția acneei"

Descoperă cele mai eficiente măști care te ajută să scapi de puncte negre.

Top 10 măști pentru puncte negre pe care le poți face acasă

Mască pentru puncte negre cu albuș de ou și zeamă de lămâie

Amestecați albușul de la un ou cu o linguriță de zeamă de lămâie. Aplicați mix-ul pe zonele cu puncte negere cu ajutorul unei pensule. Lăsați masca să-și facă efectul timp de 10-15 minute, apoi clătiți cu apă rece.

Albușul de ou acționează asupra porilor, micșorându-i, iar zeama de lămâie va curăța pielea, îndepărtând bacteriile.

Citeste si: 6 Modele manichiură pentru unghii mici

Mască pe bază de gelatină și mentă pentru puncte negre

Fierbeți frunzele de mentă într-o cantitate mică de apă și lăsați infuzia să se răcească. Puneți ¼ din ceașca de ceai verde la încălzit în cuptorul cu microunde timp de 15 secunde, apoi adăugați o linguriță de gelatină și amestecați.

Încorporați în amestec și o linguriță de zeamă de lămâie.

masca de fata pentru puncte negre cu menta

Citeste si: //BANANĂ// Masca de păr. Cum o prepari acasă

Mască pentru puncte negre cu miere și bicarbonat de sodiu

Amestecați două lingurițe de bicarbonat de sodiu cu două lingurițe de miere și aplicați mix-ul obținut pe zonele cu probleme, cu ajutorul unei pensule.

Lăsați masca să se usuce timp de 15 minute, apoi clătiți cu apă rece.

Mască cu argilă de Bentonită, pentru coșuri și puncte negre

Dacă vreți să scăpați definitiv de punctele negre, preparați o mască amestecând 3 linguri de argilă de Bentonită, pe care o găsiți atât la Plafar, cât și în farmacii, cu apă.

Puteți să adăugați și câteva picături de ulei de lavandă.

Aplicați masca pe fața curată și lăsați-o să acționeze timp de 20 de minute, apoi clătiți cu apă călduță.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: 5 măști de față cu miere pentru un ten impecabil

Mască pe bază de miere și lapte pentru puncte negre

Amestecați o linguriță de miere cu o jumătate de lingură de lapte și aplicați mix-ul obținut pe zonele cu puncte negre. Lăsați masca să acționeze timp de 15 minute, apoi clătiți cu apă caldă.

masca de fata cu miere

Mască facială cu ovăz, iaurt și zeamă de lămâie

Amestecați două lingurițe cu tărâțe de ovăz cu o linguriță de iaurt. Lăsați tărâțele să se înmoaie, apoi adăugați o linguriță de zeamă de lămâie.

Întindeți pasta obținută pe zonele cu puncte negre și lăsați-o să acționeze aproximativ 20 de minute. Clătiți cu apă rece și bucurați-vă de rezultate.

Citeste si: Masca de față cu bicarbonat pentru riduri, care face minuni. „Bicarbonatul de sodiu te poate ajuta sa scapi de cosurile inestetice, de punctele negre, de aspectul de par gras"

Mască cu miere și sare pentru puncte negre

Amestecați o linguriță de sare fină cu o jumătate de linguriță de miere și aplicați pasta pe zonele cu probleme, cu mișcări circulare. Lăsați-o să acționeze timp de 10 minute, apoi clătiți cu apă caldă din abundență.

Mască pentru puncte negre cu mălai și lapte

Amestecați o linguriță de mălai cu lapte și aplicați mix-ul obținut pe zonele cu probleme. Lăsați masca să acționeze timp de câteva minute și îndepărtați-o cu mișcări circulare până când pielea va fi exfoliată în profunzime.

Clătiți fața cu apă rece.

Citeste si: Uleiuri noncomedogenice bune pentru piele. Hidrateaza fără să încarce tenul

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mască pentru puncte negre cu zaț de cafea și cremă hidratantă

Dacă vă doriți să scăpați de punctele negre, zațul de cafea poate fi soluția salvatoare. Preparați o mască folosind zațul de la cafeaua de dimineață și amestecați-l cu o cremă puternic hidratantă. Masați zonele cu probleme, apoi clătiți cu apă caldă.

Mască pentru puncte negre pe bază de cărbune și ulei esențial de arbore de ceai

Mărunțiți două capsule de cărbune digestiv și amesteacți-le cu ulei esențial de arbore de ceai, apoi adăugați o lingură de gelatină și 2 lingurițe de apă caldă.

masti de fata

Citeste si: Cum să folosești uleiul de cocos pentru decolorarea părului

„Până la vârsta de 9-10 ani, unii copii pot vedea deja câteva puncte negre care semnifică apariția acneei. Dar, mai general, vedem acnee la tineri de la 10-12 ani și durează în medie până la 17-18 ani.

Dar și unii adulți pot face acnee! Poate fi o extensie a acneei juvenile sau poate fi cauzată de anumite produse cosmetice (machiaj etc.), de medicamente sau chiar din cauza unei boli hormonale. Știind cum va reacționa pielea la modificările hormonale este foarte greu de prezis. Machiajul nostru genetic (conținutul ADN-ului nostru) și schimbările hormonale fac diferența. Cu toate acestea, am văzut familii în care fiecare persoană a dezvoltat acnee severă și, spre deosebire de părinții care au avut acnee severă, dar copilul lor a avut cu greu”, spune Doctorul Luksenberg. 

Citeste si: Semne că ai un ten deshidratat. Diferența între un ten deshidratat și unul uscat

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cât timp se fierb ouăle de prepeliță. „Ouăle crude de prepeliţă se administrează câte unul de 1-3 ori pe zi, între mese"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies