4 Semne pentru o relație nefericită. 4 semne pentru o căsnicie nefericită

4 Semne pentru o relație nefericită. 4 semne pentru o căsnicie nefericită
4 Semne pentru o relație nefericită. 4 semne pentru o căsnicie nefericită

Iată care sunt semnele prin intermediul cărora îți poți da seama că ai o relație sau o căsnicie nefericită

Semnele unei căsnicii nefericite

Lipsa de comunicare deschisă

Comunicarea deschisă este baza oricărei relații, indiferent dacă este de natură profesională sau sentimentală. Într-o căsnicie, comunicarea, intimitatea și petrecerea timpului de calitate împreună formează trio-ul care poate potența sau distruge relația de cuplu.

Comunicarea nu se rezumă la schimbul de informații de tipul „cine duce gunoiul astăzi” sau „cine ia copiii de la grădiniță”.

Comunicarea deschisă se referă la împărtășirea dorințelor, aspirațiilor, nemulțumirilor, planurilor de viitor. Partenerii trebuie să fie complici și confidenți.

Când tot ce v-a rămas este tăcerea sau schimbul câtorva replici de complezență, este clar că relația nu mai funcționează.

Relațiile sexuale au încetat

Latura sexuală joacă un rol extrem de important într-o căsnicie, este vitală pentru sănătatea relației de cuplu.

Relațiile sexuale au rolul de a spori încrederea în partener și se reflectă în interacțiunea de zi cu zi.

Dacă relațiile sexuale au încetat, este clar că relația nu mai funcționează.

Timpul de calitate nu există

Te-ai distanțat de partenerul de viață și atunci când ai puțin timp liber, preferi să îl petreci în singurătate? Este un semn că în căsnicia ta nu mai există conexiune.

Faptul că eviți momentele în care ai putea să petreci timp de calitate alături de soțul tău ar trebui să te pună serios pe gânduri.

Citeste si: Topul celor mai manipulatoare zodii. Care sunt nativii cărora le place să-i controleze pe cei din jur

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Visezi la cum ar fi viața fără soțul tău

Dacă ai început deja să iei decizii și să îți faci planuri care nu îl includ pe soțul tău, este clar că te simți mult mai confortabil fără el. Dacă deja îți imaginezi cum ar arăta viața fără el, este clar că în curând va interveni ruptura în mariajul vostru.

„O căsnicie bună este aceea în care fiecare îi încredințează celuilalt rolul de paznic al solitudinii sale. Odată ce este acceptată realitatea ca până și între ființele omenești cele mai apropiate continuă să existe distanțe infinite, poate înflori o conviețuire doar dacă cei doi izbutesc să iubească depărtarea dintre ei, care îi îngăduie fiecăruia să-l vadă pe celălalt integral și profilat pe un orizont vast.” (Rainer Maria Rilke)

Citeste si: 5 motive pentru care oamenii rămân în relații toxice

Ce este de făcut într-o căsnicie nefericită

Intuiția te va ajuta întotdeauna să dezici care este drumul pe care trebuie să mergi în continuare. Fii calmă, oferă-ți timp si răspunde la întrebările de mai jos, care te vor ajuta să iei cea mai bună decizie pentru viitorul tău.

1. Căsnicia mea funcționează?

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

2. Îl iubesc pe soțul meu?

3. Mă simt singură? Respectată? Iubită?

4. Pot să-mi repar căsnicia?

5. Vreau să-mi repar căsnicia?

Începe cu aceste întrebări și continuă cu altele, până vei reuși să formulezi o concluzie. Răspunsurile vor veni din inimă. Ai încredere în ea, mintea este cea care îți va pune piedici, încercând să raționalizeze fiecare răspuns.

Citeste si: Top 5 zodii care sunt considerate periculoase și șirete

„Soţul ar trebui să fie pentru soţie – în funcţie de împrejurări – uneori tată, alteori frate, altădată prieten şi întotdeauna bărbat al ei. Dacă va face asta, va avea parte de o atitudine netulburată şi armonioasă din partea soţiei, care, de multe ori este mai binevoitoare şi mai jertfelnică, dar alteori, în faţa unor evenimente neînsemnate, se descurajează şi se teme.” (Părintele Iosif Vatopedinul)



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

10 avantaje si dezavantaje ale implanturilor mamare

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies