6 Metode care te vor ajuta să te împaci cu fostul. „Trebuie să-l faci pe fost să creadă că poți fi fericit singur"

6 Metode care te vor ajuta să te împaci cu fostul. „Trebuie să-l faci pe fost să creadă că poți fi fericit singur
6 Metode care te vor ajuta să te împaci cu fostul. „Trebuie să-l faci pe fost să creadă că poți fi fericit singur"

Iată ce trebuie să faci pentru a-l aduce pe fostul iubit înapoi.

Dacă te-ai despărțit recent de iubit și încă simți că povestea voastră poate ave un final fericit, trebuie să fii foarte atentă cum acționezi în continuare. Îl poți face să se întoarcă la tine dacă adopți strategia potrivită.

Principiul de bază din sfaturile pe care le dau în cazul despărțirilor Lee și Chris Seiter se traduce prin „regula fără contact”.

Oferă-i spațiu partenerului după despărțire, el nu mai trebuie să știe nimic de tine, nu îl cauți, te focusezi pe nevoile tale și pe carieră.

Citeste si: CITEȘTE: Cele mai frumoase romane de dragoste care au ajuns bestseller

„Oamenii intră în panică după ce sunt părăsiți. Se gândesc că trebuie să interacționeze ca să atragă persoana înapoi, dar de fapt trebuie să facă fix opusul”, a explicat Lee.

„Trebuie să-l faci pe fost să creadă că poți fi fericit singur.

Trebuie să-l lași să-i fie dor de tine și să observe că îi e dor de tine. Să-i vibreze telefonul și să fie dezamăgit că nu ești tu, să vadă cum e să fie singur într-o seară de vineri. O vreme, trebuie să te asiguri că nu exiști decât în amintirile lui nostalgice.”

Citeste si: CITEŞTE: 3 semne ale abuzului emoțional. Cum depistezi abuzatorul

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

6 metode care te vor ajuta să te împaci cu fostul

6 metode care te vor ajuta să te împaci cu fostul

1.Rupe legătura

Chiar dacă simți că îl pierzi, cea mai bună tactică după o despărțire este să rupi legătura. Lasă-l să se gândească, fă-l să-ți simtă lipsa. Nu este ușor, însă este singura cale dacă îți dorești să se întoarcă.

A rupe legătura nu înseamnă să îl blochezi pe toate rețelele de socializare, tot ceea ce trebuie să faci este să nu îl cauți, el nu te va uita, se va gândi mai intens la tine și va conștientiza că dacă nu va acționa, te va pierde definitiv.

Citeste si: CITEȘTE: Cum depășești o DEZAMĂGIRE în dragoste

 

2.Nu îl bârfi în fața prietenilor comuni

Dacă îți dorești ca el să revină în viața ta, nu trebuie să îi dai motive să creadă că a făcut cea mai bună alegere plecând de lângă tine. Nu deschide subiectul despărțirii în fața prietenilor comuni și nu îl bârfi. Bărbații detestă asta. Pentru ca el să te regrete, trebuie să îi arăți că a pierdut o persoană loială, care nu întoarce armele în lipsa lui.

3.Caută să te dezvolți

Chris Seiter sfătuiește persoana cu inima frântă să nu stea degeaba, ci să încerce să se regăsească și să își valorifice pasiunile pentru a uita de suferință. Abia după ce simți că ai devenit ceea ce tu îți dorești, poți relua legătura.

„Trebuie să progresezi, să-ți crești valoarea, să schimbi paradigma, a zis el.

Înscrie-te la cursuri de desen, ia lecții de pian, du-te la sală, gătește, fă cursuri de jujitsu sau taekwondo, cumpără-ți un cățel, orice care să te scoată din starea proastă. După ce simți că ai devenit o persoană mai bună, e timpul să încerci să reiei legătura”, spune Chris Seiter.

cum sa ma impac cu fostul

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: DESCOPERĂ: Bărbatul CAPRICORN. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

4.Întreabă-te dacă merită să te împaci cu el

După ce ai depășit etapele enumerate anterior, trebuie să începi să îți pui întrebări. Analizează situația și încearcă să îți dai seama dacă îți face bine această împăcare, dacă mai puteți construi lucruri împreună.

5.Nu căuta ceartă cu fostul

Dacă fostul încearcă să ia legătura cu tine, înseamnă că scopul a fost atins, nu strica totul printr-o atitudine rece și inabordabilă. Nu trebuie nici să-i arăți cât de greu ți-a fost fără el. Comportă-te firesc și dă-i răspunsuri dulci-acrișoare care să îl surprindă.

„Oamenii cred că trebuie să fie răi sau reci cu persoana respectivă. Eu le spun că, dacă ar avea o viață împlinită, n-ar simți nevoia să reacționeze așa. Le spun să încerce să proiecteze imaginea unei vieți fericite. Dacă pari puternic, fostul sau fosta o să-și facă griji că deja treci prea ușor peste despărțire”, spune Lee.

Citeste si: DESCOPERĂ: Ce să porți ca să ai noroc în dragoste

 6. Acționează atunci când vine să își ia hainele

„Când vine să le ia, ai grijă să arăți cât mai bine – dar nu super sexuală. Gândește-te din timp despre ce vrei să vorbești și, după o scurtă conversație, spune-i că trebuie să ajungi undeva”, spune Chriss.

Citeste si: CITEȘTE: Cum să treci peste o despărțire. 5 sfaturi utile care te vor ajuta în această perioadă



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

CITEȘTE: 9 sfaturi despre cum poți avea o relație sau căsnicie fericită

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies