DESCOPERĂ: Ce înseamnă când te mănâncă sânii

De ce te mananca pielea
De ce te mananca pielea, iata principalele cauze

Vezi mai jos ce înseamnă când te mănâncă sânii și ce poți face pentru a scăpa de această situație neplăcută.

Nu este deloc plăcut să simți mâncărimi la nivelul corpului și mai ales la nivelul sânilor, mai ales că reprezintă o zonă extrem de sensibilă a corpului și trebuie îngrijită ca atare. Ce înseamnă când te mănâncă sânii.

 

Senzația de mâncărime a sânilor este acuzată de multe femei și este extrem de neplăcută. Iată ce înseamnă când te mănâncă sânii.

Sunt multe cauze posibile care duc la mâncărimi la nivelul sânilor și trebuie rezolvate imediat, pentru a nu ajunge la complicații.

Vremea rece și uscată poate genera senzații de mâncărime și nu doar sânii și sfârcurile sunt afectați, ci întreg corpul are de suferit. Nu te spăla cu apă fierbinte și nu sta foarte mult sub duș, pentru a evita îndepărtatea uleiului natural al corpului de la nivelul pielii.

Șterge pielea prin tamponări delicate și apoi aplică o cremă sau un balsam hidratant pe tot corpul. Ține cont de aceste sfaturi mai ales în sezonul rece, când pielea are cel mai mult de suferit.

Ce inseamna cand te mananca sanul stang
Ce inseamna cand te mananca sanul stang, care sunt cauzele[Sursa foto: PixaBay]

Ce înseamnă când te mănâncă sânii

Eczemele sunt, de asemenea, responsabile pentru senzația de mâncărime a sânilor. Acestea se pot forma pe sfârcuri și areole.

Pentru a scăpa de eczeme, se folosesc creme foarte hidratante cu ceramide, care favorizează vindecarea eczemei. Nu întârzia vizita la medic în cazul în care se constată scurgeri la nivelul mameloanelor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Săpunul sau gelul de duș ori detergentul pot favoriza mâncărimi la nivelul sânilor. În cazul în care constați mâncărimi la nivelul sânilor după ce ai început să folosești un detergent nou de haine sau un gel de duș nou, înlocuiește-le imediat.

Folosește, în schimb, produse hipoalergenice gără parfum și coloranți. De asemenea, și balsamul de rufe poate cauza mâncărimi la nivelul sânilor.

Și sutienul poate cauza mâncărimi ale sânilor. Materialul din care este fabricat poate cauza mâncărimi. Înlocuiește-l cu un sutien mai vechi și vezi dacă persistă mâncărimea.

Ce inseamna cand te mananca sanii
Ce inseamna cand te mananca sanii, iata ce poti face[Sursa foto: PixaBay]

Multe femei se confruntă cu mâncărimi ale sânilor și în timpul sarcinii. Sunt schimbări prin care trece corpul, așa că este nevoie de răbdare pentru a înțelege ce se întâmplă în corpul tău și să elimini celelalte cauze.

După sarcină, durerile și mâncărimile de sân apar și în timpul alăptării, atunci când sânii devin extrem de sensibili. Curăță permanent sânii și menține-i uscați, iar dacă pielea începe să se descuameze, poate fi vorba desăre o infecție fungică.

 

Femeile aflate la menopauză pot simți o mâncărime la nivelul sânilor și a sfârcurilor, atunci când pielea devine din ce în ce mai uscată și se irită mai ușor.

Folosește creme hipoalergenice și evită dușurile fierbinți.

Medicii au mai aflat că și o tumoare benignă sau cancer de sân care se formează în interiorul sânului poate cauza senzații de mâncărime. În fiecare lună este recomandat un control prin autopalpare a sânului. Se ține mâna ridicată și se palpează cu cealaltă mână fiecare zonă a sânului. Dacă se simte o umflătură sau scurgeri de sânge, este recomandată o vizită urgentă la medic pentru control și mamografie.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: DESCOPERĂ: Ce înseamnă când te mănâncă talpa stângă

Ce înseamnă când te mănâncă sânul stâng

Popular, mâncărimile de sâni pot semnala și altceva. Se spune că dacă simți mâncărimi în jurul sânilor, atunci persoana iubită caută afecțiune și dragoste din partea ta. Când sânul stâng este mai mare decât cel drept, se spune că ești mai vulnerabilă și mai creativă în orice afacere. Atunci când sânul drept este mai mare, se spune că rareori îți asculți inima și îți neglijezi sentimentele.

Citeste si: CITEȘTE: Ce înseamnă când te mănâncă limba

Mâncărimile sânului stâng pot fi semnul unei întâlniri iminente cu o persoană dragă. Dacă nu ești implicată într-o relație, atunci în curând va apărea în viața ta.

Se mai spune și că senzațiile de mâncărime pot semnala apariția unui iubit secret care este extrem de dornic să aibă o legătură intimă și emoțională cu tine.

De asemenea, mâncărimile sânilor pot însemna și schimbarea vremii, dar și ceartă cu cineva drag.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce înseamnă când te mănâncă ochiul. Ce reprezintă această superstiție

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies