DESCOPERĂ: Ce înseamnă când visezi că te afli în cimitir

Ce inseamna cand te visezi in cimitir
Ce inseamna cand te visezi in cimitir, potrivit dictionarelor de vise

Vezi mai jos ce înseamnă când te visezi în cimitir, dar și dacă visezi mormântul unei rude sau când visezi un cavou.

Unul dintre cele mai înspăimântătoare vise este legat de cimitire. Coimetrofobia sau teama de cimitire este o fobie specifică destul de comună. Moartea face pare din existența umană și, prin urmare, este inevitabilă. Vezi mai jos ce înseamnă când te visezi în cimitir.

La fel ca în majoritatea fobiilor, principalul simptom al coimetrofobiei este anxietatea. Persoanele care suferă de această fobie evită cu orice preț să treacă pe lângă un cimitir, iar altele ajung la dificila decizie de a nu conduce pe ultimul drum persoane dragi tocmai din cauza acestei frici.

Anxietatea poate fi însoțită de rigiditate musculară, transpirații, tremurături, tahicardie, hiperventilație, greață și transpirații, ajungându-se chiar la atacuri de panică. Uneori, această frică poate apărea și în vis.

Cimitirele, în sine, creeză un adevărat disconfort și, în majoritatea culturilor, viața de apoi este văzută ca ceva deranjant. Unele persoane apelează la incinerare pentru a nu petrece viața de apoi într-un cimitir.

Ce inseamna cand visezi mormantul unei rude
ce inseamna cand visezi mormantul unei rude, ce spun dictionarele de vise[Sursa foto: PixaBay]

De-a lungul vieții, multe persoane visează că se află în cimitir. Iată ce înseamnă când te visezi în cimitir.

Dicționarele de vise cuprind și acest vis extrem de comun. Se spune că atunci când visezi un cimitir, în general înseamnă schimbări ori progrese pe care le-ai făcut, dar și multe reușite și izbânde pe toate planurile.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: SEMN RĂU: Ce înseamnă când te visezi mireasă. Cum poți interpreta visul

Atunci când visezi că mergi în cimitir la cineva, înseamnă devotament din partea prietenilor. În schimb, dacă visezi că ești în cimitir și primești flori de la cineva, înseamnă sensibilitate, timiditate și neputința de a lua decizii repede.

Când visezi mai multe cimitire, se spune că te mustră conștiința și că vei avea parte de multe dureri morale.

Visând că vizitezi un cimitir în vis înseamnă necaz și tristețe, o veste că cineva din apropiere a murit sau este în pericol de moarte.

Atunci când visezi că cimitirul este bine întreținut sau că pui flori pe un mormânt, se spune că vei avea parte de fericire în familie ori în cercul de prieteni.

Însă, dacă cimitirul din vis și mormântul la care te duci sunt neîngrijite, se spune că vei suferi de singurătate și de pesimism.

Ce inseamna cand visezi cavou
Ce inseamna cand visezi cavou, potrivit dictionarelor de vise[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: DICȚIONAR VISE: Ce înseamnă când visezi sânge

Ce înseamnă când visezi cimitir și preot

Când visezi un preot în cimitir, este semn că în viața reală ești în pericol și simți că persoane din jurul tău îți vor răul. Preotul din cimitir este o prezență nefastă și nu prezice lucruri bune. Sunt mari șanse să primești vești triste din partea unor persoane pe care le crezi prietenii tăi.

Când visezi mormântul unei rude este un simbol nefavorabil, dat nu înseamnă neapărat moartea sau o boașă gravă. Se spune că este bine să dai înapoi tot ce a împrumutat în ultima perioadă și să te ții de promisiuni. În caz contrar, poți avea probleme extrem de serioase.

Dacă visezi morminte ale rudelor dar ele sunt încă în viață, atunci este un vis de bine. Acele persoane vor trăi mulți ani, iar dacă sunt bolnave se vor recupera curând.

Dacă visezi un cimitir întunecat, se pare că în viața reală îți este frică de faptul că cineva te poate răni și îți pune în pericol fericirea ori prosperitstea.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

DESCOPERĂ: Ce înseamnă când visezi că plângi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies