Descopera ce tip de sex prefera barbatii in functie de zodie!

Descopera ce tip de sex prefera barbatii in functie de zodie!
Descopera ce tip de sex prefera barbatii in functie de zodie!

Astrele iti spun care sunt preferintele sexuale ale partenerului tau, in functie de zodia sub care s-a nascut.

Berbec- Nativului nascut in zodia Berbec ii plac partidele de sex scurte si la obiect, insa din cand in cand prefera momentele de tandrete.

Taur- Barbatului Taur ii place sexul de dimineata fiindca ii da energie pentru intreaga zi. Asadar, fa-i pe plac si lasa-l sa te satisfaca la primele ore ale diminetii.

Gemeni- Gemenii adora sa faca sex la telefon, fiindca ceea ce aude il excita mai mult decat ceea ce vede sau simte.

Cu toate acestea, barbatul Geaman nu ar renunta la partidele de amor clasice.

Rac- Unui Rac ii plac noptile de dragoste pasionale si romantice. Lumanarile, muzica in surdina si cuvintele in soapta completeaza partida de amor.

Leu- Nativului nascut in zodia Leu ii plac provocarile si cand vine vorba de sex. De aceea, el n-are spune „pas” sexului in grup sau schimbului de parteneri.


Fecioara
- Cu toate ca pare un barbat cuminte la prima vedere, barbatului nascut in zodia Fecioara ii place sexul zgomotos fiindca il excita gemetele tale de placere.

Balanta- Barbatul Balanta prefera sexul de impacare, fiindca in astfel de momente ii place sa se implice cu trup si suflet.

Scorpion
- Unui Scorpion ii place sexul fara prejudecati.
Pentru el nimic nu este prea mult atata timp cat iti face placere.

Sagetator
- Nativului nascut in zodia Sagetator ii place sa faca dragoste in locuri publice, intrucat ideea ca ar putea fi prins il excita foarte mult.

Capricorn
- Barbatul Capricorn este un clasic cand vine vorba de viata intima. Cu toate acestea, ti-ar indeplini cu placere orice fantezie sexuala pe care o ai in minte.


Varsator- Barbatul Varsator se simte bine cand incalca regulile, cu alte cuvinte il atrage sexul extraconjugal.Asadar, conteaza ce-i oferi si cat de mult pentru a-l tine langa tine.

Pesti- Nativul nascut in zodia Pesti este destul de cuminte cand vine vorba de sex, insa prefera sa faca dragoste in apa- in cada, in dus in jacuzzi.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies