Cine este Amna. „Îmi amintesc că am renunțat la ratele de leasing la prima mașină, pe care am returnat-o, ca să reușesc să scot pe piață prima piesă."

Cine este Amna. „Îmi amintesc că am renunțat la ratele de leasing la prima mașină, pe care am returnat-o, ca să reușesc să scot pe piață prima piesă.
Cine este Amna. „Îmi amintesc că am renunțat la ratele de leasing la prima mașină, pe care am returnat-o, ca să reușesc să scot pe piață prima piesă."

Află tot ce nu știai despre Amna, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Amna este noua concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

Amna sau Cristina Andreea Mușat, pe numele real, s-a născut pe 24 martie 1984, în Slatina, județul Olt. Cântăreața a devenit cunoscută odată cu lansarea piesei „Tell me why”, în colaborare cu Tom Boxer, fiind astăzi una dintre cele mai cunoscute artiste din România. După succesul înregistrat cu primul hit, Amna a lansat pe piață piese care s-au bucurat de un mare success, „Arme”, în colaborare cu What’s Up sau „Fără aer”, împreună cu Adda.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, ANDREEA TONCIU. Biografie: data nașterii, căsătorie, copil, carieră

Cine este Amna

Ce studii are Amna

Deși nu s-a născut în capitală, Amna a crescut în București. A studiat pianul și canto la Liceul „George Coșbuc” și ulterior a absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale.

Drumul către succes nu a fost deloc ușor. Artista a mărturisit, în cadrul unui interviu, că a fost nevoită să-și vândă mașina pentru a scoate primul single. În primii ani, artista mărturisește că publicul nu a perceput-o ca pe un artist român, însă în timp, Amna a reușit să demonstreze ce poate, punându-și tot sufletul în piesele sale.

„Îmi amintesc că am renunțat la ratele de leasing la prima mașină, pe care am returnat-o, ca să reușesc să scot pe piață prima piesă.

Însă la începutul carierei am renunțat la mine, la Andreea (n.r. numele real al artistei), pentru a deveni Amna. Am dorit ca Amna să fie cunoscută. Acum am reușit să le aduc și pe Amna și pe Andreea în același brand. Când am început să scriu în română, lumea nu m-a perceput că pe un artist român (n.r. Amna devenise deja un nume internațional). Atunci mi-am spus că nu mai am nimic de pierdut, că voi scrie din suflet și oamenii au înțeles cine sunt cu adevărat și ce fac.
Când am adus-o și pe Andreea în percepția publicului, s-a construit întregul”,
a detaliat artista.

Cum a început cariera cântăreței Amna

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este DORIAN HÂTZ POPA. De ce și-a schimbat numele din buletin

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Amna a vorbit despre depresia post-natală

În vara anului 2014, Amna a născut un băiețel superb, pe numele său David Cristian. Timp de 7 luni, artista și-a ascuns sarcina și a continuat să concerteze.

După naștere însă, artista a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, întrucât s-a confruntat cu depresia post-natală.

Artista a mărturisit, în cadrul unui interviu, că se privea adesea în oglindă și plângea în hohote.

Atât soțul, cât și mama și managera sa au fost alături de Amna în această perioadă și astfel, cântăreața a reușit să depășească stările care o încercau la acea vreme.

„După naștere, mă uităm în oglindă și izbucneam în plâns. Plângeam în hohote. Nu-mi plăcea ceea ce văd. Eram grasă, îmi venea să-mi smulg părul din cap. M-am apucat să țin dietă, așa că am scăpat de 7 kilograme în primele trei săptămâni.

Trebuia să revin pe scenă pentru că aveam concerte programate. Am avut noroc că managerul meu, Laura Gruia, nu mă lasă să „trăiesc” cu depresia.

Mereu când mă apucăm de plâns, mă sună și îmi spunea că am nu știu ce concert sau că în două ore filmez pentru nu știu ce emisiune. Acum am trecut, sper, peste acea perioada și mă bucur de copilașul meu. Am avut noroc și că soțul meu a fost lângă mine, și că mama mea m-a ajutat foarte mult cu copilul”,  povestește artista.

amna nume real

Amna a divorțat după de 12 ani de relație

Amna părea să aibă o relație ca-n povești, fiind extrem de îndrăgostită de soțul ei, Cristi Mușat, căruia i-a dăruit un băiețel în anul 2013. Se pare că, în realitate, lucrurile nu erau atât de roz, întrucât cei doi au decis să pună capăt mariajului și să meargă pe drumuri diferite.

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro

Citeste si: CITEȘTE: Cine este DIANA BART. Biografie: nume real, data nașterii, căsătorie, carieră, copii

Artista a vorbit despre acest subiect pe pagina sa de Facebook, spunând că nu își dorește să vorbească despre separare și că se va concentra pe cariera sa.

„Nu mi-am dorit sa ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea.  Am fost tot timpul o persoana asumată, așa că vă confirm faptul că am divortat. Ca și până acum, îmi doresc ca tot ce tine de viata mea personala sa ramana asa.De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Va multumesc mult pentru intelegere! Ma voi concentra pe muzica, asadar stay tuned!”, a scris Amna.

Amna și soțul său, de origine aromână, au întâmpinat obstacole în ceea ce privește relația lor încă de la început, întrucât părinții lui Cristi și-ar fi dorit o noră cu origini aromâne, așa cum le cere tradiția. Artista a mărturisit că a avut de trecut un test greu până să fie acceptată în familia fostului soț.

Amna are un băiețel 

„Am trecut testul cu greu. Am fost prieteni nu știu câți ani până să ne căsătorim și, până la urmă, nu ne-a păsat. Cred că dragostea a fost mai importantă. Ne tot despărțeam, dar, până la urmă, dragostea a învins. A fost greu, oricum.

Sunt multe obiceiuri, încă nu vorbesc aromâna și m-am ferit, pentru că stâlceam cuvintele, am văzut că-i deranjează și am zis că mai bine las așa. Noi vorbim română, ei vorbesc aromână. Nu sunt nora perfectă, care gătește, care spală și calcă”, a declarat Amna pentru Libertatea.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cine este ESTERA BUBLE, sora Lidiei Buble. „Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Cine este ELWIRA PETRE. „Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile mi-a spus că el vrea să vină în Polonia."

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies