Cine este ELENA CHIRIAC. "Tata a ajuns la concluzia că vrea ca fiica lui să facă parte dintr-un astfel de colectiv de oameni corecți"

Cine este Elena Chiriac
Elena Chiriac a devenit cunoscută în România și în străinătate

Iată cum a devenit cunoscută Elena Chiriac în România și în străinătate. Cu ce se ocupă frumoasa tânără.

Multe persoane o cunosc deja pe Elena Chiriac de la „Ferma”, însă mulți se întreabă cine este cu adevărat frumoasa tânără. Tânăra nu este, însă, străină telespectatorilor, după ce a fost finalistă în cadrul unei alte emisiuni ale postului din Pache Protopopescu.

Cine este Elena Chiriac

Ce vârstă are Clena Chiriac

Elena Chiriac are 20 de ani, 1.73

înălțime și este sportivă de performanță. Ea este fiica jurnalistului Romeo Chiriac și a început să practice sportul încă din copilărie, devenind campioană multinațională la Taekwondo. Elena s-a născut în București, dar acum locuiește la Londra alături de mama ei, deoarece și-a dorit să studieze la o universitate prestigioasă din Marea Britanie.

Vine des în România, deoarece aici sunt cei dragi ei, precum și prietenii și amintirile frumoase.

Pe lângă sportul de perfomanță, Elena face modelling de câțiva ani și este foarte încântată de această experiență.

Elena Chiriac Survivor
Elena Chiriac locuiește la Londra[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este, cu adevărat, EMIL RENGLE. Biografie: nume real, data nașterii, vârstă, carieră

„Faptul că locuiesc într-un oraş cosmopolitan, mă face să îmi doresc să mă apropii mai mult de viaţa pe care au trăit-o bunicii noştri.

Ştiu că pot duce şi lupta asta. Am ajuns la taekwondo printr-o experiență destul de amuzantă. Tatăl meu și-a pierdut portofelul într-o zi de fotbal, iar când el era pe teren a primit un telefon de la un prieten spunându-i că cineva i-a găsit portofelul în parcare. Până atunci el nici măcar nu știa, iar la întâlnirea cu domnul care l-a găsit, și spre surprinderea tururor l-a returnat, a aflat că domnul era președintele Federației de taekwondo.

După o discuție între ei, tata a ajuns la concluzia că vrea ca fiica lui să facă parte dintr-un astfel de colectiv de oameni corecți. Eu, pe vremea acea, intenționam să mă las de înot, deci a apărut într-un timp perfect. Eram o fire destul de energică și după toate luptele cu fratele meu prin casă pot spune că eram și antrenată. După primul antrenament, mi-am dat seama că acela este locul meu, iar tata m-a încurajat să rezist pe tot parcursul performanței mele.

În viața mea, taekwondo-ul a fost felul principal, iar modelling-ul a fost desertul, pentru că a venit mai târziu. De taekwondo aveam nevoie, iar modelling-ul era o pasiune care m-a ajutat să ajung să ajung la un nivel mult mai înalt de incredere de sine. S-au îmbinat foarte bine chiar dacă au existat și obstacole.

Elena Chiriac varsta
Elena are 20 de ani[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Vânătăile pe care le acumulam din taekwondo trebuiau mascate pentru a putea urca pe scenă în modelling. Mi-au plăcut amândouă și mă bucur că le am făcut pentru că m-au adus în lumea din care fac parte în prezent, actoria. ”, spune Elena despre această experienţă.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, TJ MILES. Biografie: nume real, data nașterii, vârstă, carieră

Elena Chiriac, victima bullying-ului

În 2015, Elena Chiriac a fost victima unui atac de-al unor colege de liceu. Atunci, Elena a fost lovită de către alte cinci fete mai mari decât ea. Atunci, Elena a fost nevoită să depună plângere la Poliție. După acest moment în care s-a trezit cu nota scăzută la purtare, Elena Chiriac a decis să se mute la alt liceu.

„Ba mai mult, cu complicitatea părinţilor fetelor mai mari şi al profesorilor au inventat că ar mai fi avut loc o altă bătaie, ca să muşamalizeze incidentul filmat şi cu martori de la clinica Hipocrat. O diversiune ieftină pentru a muta atenţia de la incident şi pentru a da senzaţia că ar fi vinovată şi fetiţa, ca să ni le taie fondurile”, spune tatăl Elenei Chiriac, la scurt timp după incident.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cine este CARLA'S DREAMS. „Eu sunt mult mai cuminte când sunt mascat pentru că reprezint un proiect și nu pot să îmi permit multe lucruri pe care mi le-aș dori."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies