Cine este DENISE RIFAI. Detalii neștiute din viața prezentatoarei tv

Cine este Denise Rifai
Cine este DENISE RIFAI. Detalii neștiute din viața prezentatoarei tv

Denise Rifai este moderatoarea emisiunii „40 de întrebări” de la Kanal D, fiind una dintre cele mai iubite vedete de televiziune.

Denise Rifai este una dintre cele mai controversate prezentatoare din România, fiind moderatoarea emisiunii „ 40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D. Denise Rifai și-a început cariera în rolul de moderator la un post de radio. Când postul de radio a intrat în posesia unui trust de presă, Denise Rifai și-a început cariera în televiziune. Timp de 9 ani, prezentatoarea a fost angajata postului de televiziune Realitatea TV, până în luna martie a anului trecut.

Denisei Rifai are un CV cu adevărat impresionant. Aceasta a reușit să își construiască o carieră jurnalistică de succes, chiar dacă are la bază studii economice. S-a făcut remarcată în peisajul presei românești printr-un discurs impunător, plin de replici acide adresate unor personaje politice cheie ale momentului.

Denise Rifai este absolventa a două facultăți, Facultatea de Studii Economice din București și Facultatea de Limbi Străine – Secția Engleză – Arabă.

Cine este Denise Rifai

Denise Rifai: „Tata mi-a spus că presa nu este potrivită pentru o femeie și că voi suferi. A avut dreptate!”

Denise Rifai a povestit, într-un  interviu emoționant, că tatăl ei a avertizat-o că, în cazul în care va alege o carieră în televiziune, va avea mult de suferit. Aceasta a mărturisit că a fost nevoită să își înfrunte familia pentru a putea face ceea ce iubește.

Deși Denise Rifai a declarat că întotdeauna a ținut cont de sfatul părinților ei, în ceea ce privește cariera a decis să își urmeze propriul instinct.

„Tata era un bărbat clasic și mereu mi-a spus că presa nu e potrivită pentru o femeie, și că o să sufăr foarte mult. Așa a fost. Dar, cu toate acestea, eu țin seama foarte mult de cuvântul părinților mei.

Însă, în privința meseriei, pentru că este tot ce iubesc mai mult pe lume, mi-am înfruntat tatăl și nu-mi pare rău. Am făcut ce am simțit. Culmea, știu că tata are dreptate, dar a trebuit să fac ce am simțit”,
a povestit Denise Rifai.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ce vicii are Denise Rifai?

Denise Rifai a mărturisit că are o plăcere vinovată și se relaxează, totodată, fumând shisha. Deși s-a declarat o împătimită a tutunului arăbesc, aceasta susține că nu poate fi vorba de o dependență, înrucât poate renunța oricând la această plăcere, fără niciun fel de efort.

„Mie îmi place să fumez shisha. Îmi place mult tutunul arăbesc. Este marea mea plăcere, dar nu mi-o permit des.

Am avut un necaz cu mama, alături de care am stat internată câteva zile. Mi-am dat seama că pot să nu fumez, fără niciun fel de problemă. Asta, apropo de viciu. În rest, am pasiuni mari… Îmi place marea, îmi place să mă plimb și sunt dependentă de oameni. Cred că acestea sunt „ viciile ” mele”, a mărturisit Denise Rifai.

Citeste si: Kanal D, primul loc la nivelul întregii țări, cu emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”

 

Denise Rifai a fost angajată la Realitatea Tv timp de  9 ani

Denise Rifai a fost angajata postului de televiziune Realitatea Tv timp de 9 ani, dar în luna martie a anului trecut a decis să spună stop acestei colaborări și să își construiască un alt drum. Prezentatoarea a mărturisit că iubea ceea ce făcea, însă a fost nevoită să se retragă din cauza politicii editoriale.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

„Faptul că a trebuit să-mi dau demisia de la Realitatea TV a reprezentat cea mai mare durere. Iubeam enorm ce făceam și lucram din toată inima pentru publicul meu. Faptul că există momente în care trebuie să te retragi, pentru că nu ești tu patronul, ci trebuie să te supui politicii editoriale, a presupus o decizie foarte grea. A fost cea mai mare rană a mea!”, a declarat Denise Rifai.

Citeste si: Kanal D, lider de piață, cu “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Dezvăluirile lui Mădălin Voicu, urmărite de aproape un milion de telespectatori din întreaga țară

Denise Rifai a studiat „Business administration” în cadrul Academiei de Studii Economice

Deși are o carieră de succes în televiziune, ceea ce multă lume nu știe este că Denise Rifai este absolventă a Facultății de Adminisrare a Afacerilor din cadrul ASE. Prezentatoarea a mărturisit că tatăl ei a fost uimit când aceasta l-a anunțat că își dorește o carieră în lumina reflectoarelor, întrucât trecerea de la un domeniu la altul era destul de bruscă. Denise Rifai a mărturisit însă că studiile economice au ajutat-o enorm în carieră, întrucât acestea s-au îmbinat perfect cu domeniul jurnalistic de care aparține.

„Eu am terminat ASE, iar tata era foarte mulțumit de ceea ce făceam eu. Specializarea mea se numea „ Business administration ”. Și tata mă întreba:  „Te-ai pregătit atât de mult să conduci un business, ca să-ți schimbi meseria?”. I-am explicat că facultatea m-a ajutat foarte mult, pentru că în România nu prea avem jurnaliști cu studii în domeniul economic. Cred că ar fi benefic să avem un jurnalism bazat pe domenii de activitate. Este foarte greu să înveți drept, ca să devii un jurnalist specializat pe DNA sau pe justiție, în general. Consider că eu am avut o evoluție bună, pentru că am avut o bază”, a adăugat Denise Rifai.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cine este și ce profesie are Ioana Filimon. „Primii trei ani din viața mea i-am petrecut la sat, apoi m-am mutat la Timișoara."

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies