Cine este FLORIN POPA, iubitul lui Nicole Cherry

Nicole cherry iubit
Cine este FLORIN POPA, iubitul lui Nicole Cherry

Artista Nicole Cherry şi iubitul ei se află în culmea fericirii. Cei doi urmează să își strângă în brațe primul lor copil

Nicole Cherry uimeşte pe zi ce trece şi mereu îşi ia prin surprindere fanii de pe reţelele de socializare. Tânără de doar 22 de ani a uimit prin talentul ei, în cadrul numeroaselor apariţii publice şi emisiuni, în care şi-a demonstrat calităţile vocale. În urma participării la diferite emisiuni de renume, Nicole Cherry a devenit una dintre cele mai iubite artiste, iar în prezent se bucură de un succes formidabil.

Micuţa şatena trăieşte o poveste de dragoste alături de iubitul ei, Florin Popa. Acesta este un tânăr afacerist, ce are cu opt ani mai mare decât Nicole.

Cine este iubitul lui Nicole Cherry, Florin Popa

Citeste si: Nicole Cherry a ajuns de urgență la spital! Ce a pățit vedeta: „O să îmi pară rău...”

Cati ani are iubitul lui nicole cherry
Nicole Cherry si Florin Popa[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Nicole Cherry s-a operat în secret: „Acum se face anul și nu și-a dat nimeni seama”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Fericirea are chipul ei… Sub aceste versuri ale Mihaelei Runceanu poate fi definită în acest moment cântăreaţa. Nicoleta Janina Ghinea, aka Nicole Cherry este mutată deja de câteva luni bune alături de iubitul ei Florin Popa. La începutul relaţiei cu afaceristul, artista preciza pentru Click în

urmă cu un an: “Mă înţeleg foarte bine cu viitorii mei socri. Pe ai mei părinți, el îi cunoştea dinainte să fim noi împreună. Lui i-a fost uşor să se acomodeze. Nici mie nu mi-a fost greu, pentru că are nişte părinţi foarte cumsecade. Mă simt bine în compania lor. Îmi place că este matur, că e sigur pe el. El este foarte ocupat, la fel sunt şi eu şi încercăm să avem o balanţă.
Nu cred în chestia asta, că văzutul în fiecare zi e sănătos. E bine să ni se mai facă dor. El are 29 şi eu 21 de ani. Mie oricum mi se spune des că sunt foarte matură, şi mă bucur pentru chestia asta. Am mai avut relaţii anterioare şi vârsta asta atunci când vine vorba de partenerul meu e ideală, să fie puţin mai matur decât mine. Bărbaţii oricum se maturizează mult mai greu.
Eu văd vârsta ca pe un avantaj. Da, aşa s-a întâmplat. (…) Îmi place că e matur, că e sigur pe el, pe ceea ce face şi chestia asta îmi dă şi mie o siguranţă. Se gândeşte foarte mult la afacerea lui, e independent”
a precizat artista.

Nicole Cherry şi iubitul ei, Florin așteaptă primul lor copil

Vestea cea mare a venit în viaţa lor. Nicole Cherry şi iubitul ei aşteaptă venirea pe lume a primului lor copil. Chiar în luna ianuarie, ea a mărturisit că îşi doreşte să aibă trei copii. Cu siguranță puţini sunt cei care s-ar fi putut gândi ca artista ce a rupt topurile muzicale ale momentului, o să anunţe că... în curând, o să devină mămică.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

„Erau niște semne care îmi dădeau de veste, mă așteptam, sarcina nu a fost întâmplătoare. Am lucrat la asta. Tot este o surpriză, până nu vezi testul ăla. Dar era de așteptat. Am făcut un test și a ieșit pozitiv. Am încercat să filmez, dar s-a pus în afara cadrului pe care îl aranjasem. Trebuia să fie pentru noi și doar atât. O să fie special momentul ăsta pentru totdeauna', a spus cântăreața la Antena Stars.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

BIANCA IORDACHE: Cine este și cu ce se ocupă fosta iubita a lui Alex Bodi

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Cine este IRINA FODOR. „M-a impresionat de m-am și măritat cu el!”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies