DESCOPERĂ: Cine este MIRELA OPRIȘOR (Aspirina) din Las Fierbinți

DESCOPERĂ: Cine este MIRELA OPRIȘOR (Aspirina) din Las Fierbinți
DESCOPERĂ: Cine este MIRELA OPRIȘOR (Aspirina) din Las Fierbinți

Vezi mai jos cine este Mirela Oprișor din Las Fierbinți și cum a devenit cunoscută îmn România, dar și peste hotare.

Multă lume o cunoaște pe Mirela Oprișor din serialul Las Fierbinți, iar replicile sale efervescente au făcut înconjurul țării. Deși face de ani de zile spectacol pe scena teatrului, Mirela Oprișor a devenit cunoscută în rolul Aspirinei din serialul care portretizează viața unor locuitori din localitatea Fierbinți. Dincolo de viața profesională, Mirela Oprișor trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu unul dintre colegii săi, Mimi Brănescu.

Vezi mai jos cine este Mirela Oprișor și cum a devenit cunoscută în România, dar și la nivel internațional.

Cine este Mirela Oprișor și ce studii are

Mirela Oprișor s-a născut în 12 mai 1973 la Brașov. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale din București în anul 2000, la clasa profesorului Florin Zamfirescu, iar după terminarea facultății s-a angajat la Teatrul de Comedie.

Rolul care a adus-o în atenția publicului a fost cel al Adrianei Hanganu din filmul „Marți, după Crăciun”, rol pentru care a primit Premiul pentru cea mai bună actriță la Festivalul de Film de la Sarajevo.

Mirela Oprișor a mai jucat în filmele „Fragile”, „La bani, la cap, la oase”, dar și în „Ajutoare umanitare”.

Frumoasa actriță este căsătorită cu Mimi Brănescu, un cunoscut scenarist și dramaturg.

Cei doi s-au cunoscut în timpul facultății și au împreună o fiică, pe Ana Brănescu.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este CUZIN TOMA (Firicel), actorul din Las Fierbinți

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cine este soțul Mirelei Oprișor
Cine este soțul Mirelei Oprișor, de fapt[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: ELENA VĂNCICĂ: Cine este soția lui Adrian Văncică (Celentano), actorul din Las Fierbinți

Mirela Oprișor a dezvăluit în cadrul unui podcast cum l-a cunoscut pe bărbatul de care s-a îndrăgostit și i-a devenit apoi soț.

Cei doi s-au întâlnit în facultate, într-un mod mai neobișnuit. Când a dat examen, ea l-a ales pe el pentru a-i asculta monologul. „Mi-au zis: uite, ăștia sunt băieții care dau la facultate anul acesta, alege-ți pe unul și du-te și spune-i o poezie sau monolog ce ai tu, de parcă el ar fi în armată și tu spui…Pe cine crezi că am ales? Pe Mimișor (Mimi Brănescu).

Apoi m-am întâlnit cu el în gangul facultății și zic: băi, eu ți-am zis ție astăzi o poezie. L-am agățat cum ar veni. Apoi am zis să bem o cafea și așa a început totul”, a spus Mirela Oprișor în podcastul lui Andi Moisescu.

Povestea de dragoste nu a durat mult, căci Mirela Oprișor și Mimi Brănescu s-au despărțit și s-au revăzut după 8 ani, iar după o zi s-au și căsătorit.

„Cred că nici n-am văzut pe cine am tras, pentru că sunt mioapă. Adică, vai nu pot să spun că l-am ales pe cel mai frumos… Da eu așa i-am spus: Mimi, te-am văzut frumos și pe tine te-am ales. (…) L-am văzut mai curățel, l-am luat pe Mimișor (poza) și i-am zis o poveste. Așa am intrat la facultate și am fost colegi. Am avut o poveste de amor, după care… i-am dat papucii.

(…) Ne-am reîntâlnit după 8 ani și cred că ne căsătoream a doua zi. Ne-am trăit și noi viața, ne-am văzut de treabă, apoi ne-am reîntâlnit și am întemeiat o familie”, a adăugat Mirela.

Actrița și soțul ei sunt mai discreți atunci când vine vorba despre afișarea pozelor cu fiica lor pe rețele sociale. Cu toate acestea, Mirela Oprișor i-a luat pe toți prin surprindere atunci când a postat o fotografie cu Ana, scriindu-i „La mulți ani!”. Ana Brănescu este o adevărată domnișoară, a împlinit 14 ani și seamănă foarte bine cu mama ei.

Cine este fiica Mirelei Oprișor 

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este Constantin Diță (Giani), actorul din Las Fierbinți

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Fiica Mirelei Oprișor
Fiica Mirelei Oprișor a împlinit 14 ani[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, MIHAI BOBONETE. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

„Ana ne-a făcut o mare surpriză. Timp de șapte luni am știut că îl vom avea pe Petru. Și acum îmi amintesc momentul nașterii. Cred că întregul personal al spitalului era în jurul meu, chiar și un psiholog, pentru că nimeni, nicio clipă, nu s-a așteptat să nasc o fată. Se spune că un astfel de incident poate avea un impact emoțional foarte mare asupra mamei, tocmai de aceea era necesar și un psiholog”.

„Nu există un cuvânt, o frază care poate reuni cu exactitate sentimentele pe care i le port. Este viața mea. Pe lângă faptul că nu concep viața fără ea, nici măcar nu-mi mai amintesc cum era înainte. Singurul meu regret este faptul că nu am avut mai mulți copii”, a mai spus actrița în cadrul unui interviu.

Cine este Mimi Brănescu, soțul Mirelei Oprișor

Mimi Brănescu este căsătorit cu Mirela Oprișor. El este scenarist, dramaturg și actor de film, televiziune, scenă și voce. Acesta s-a căsătorit în 31 martie 1974 la Lehliu, Călărași. A studiat actoria la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică din București, la clasa Olga Tudorache, promoția 2000. A scris scenarii pentru Lombarzilor 8, Fetele Marinarului, iar din 2012 este scenarist al serialului Las Fierbinți.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este CRISTINA TOMA, soția lui Cuzin Toma (Firicel). "Mama ei era profesoară, tatăl ei era inginer, iar ea, artistă. Îţi dai seama cum eram eu..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies