Cine este Alin Boroi, soțul Dianei Dumitrescu. „Ne-a făcut cunoștință Augustin Viziru. Așa ne-am cunoscut. Mai târziu am ieșit la masă și s-a legat."

Cine este soțul Dianei Dumitrescu
Cine este Alin Boroi, soțul Dianei Dumitrescu. „Ne-a făcut cunoștință Augustin Viziru. Așa ne-am cunoscut. Mai târziu am ieșit la masă și s-a legat."

Află tot ce nu știai despre soțul acriței Diana Dumitrescu, Alin Boroi.

Alin Boroi s-a născut pe 20 aprilie, 1981. Este un cunoscut dezvoltator imobiliar cu peste 20 de ani de experiență în domeniu.
Afaceristul este căsătorit din septembrie 2018, cu celebra actriță, Diana Dumitrescu.
Alin Boroi a cunoscut-o pe Diana prin intermediul prietenului său, Augustin Viziru, care le-a făcut celor doi cunoștință, într-un club.
Alin a invitat-o la dans, ulterior au ieșit la masă și astfel s-a născut o frumoasă poveste de dragoste.


„Ne-a făcut cunoștință Augustin Viziru, căci el este foarte bun prieten cu Alin. Așa ne-am cunoscut. Mai târziu am ieșit la masă și s-a legat. Ajunsesem în perioada în care am zis că nu mă mai interesează, că nu mai vreau, să fiu doar eu cu mine și dacă Dumnezeu îmi aduce pe cineva în viață, să fie o dragoste frumoasă, cu puțină nebunie. Am primit fix ce aveam nevoie", a
spus Diana Dumitrescu.
Actrița a povestit în cadrul unui interviu cum a fost cerută în căsătorie:
„Am fost cerută în căsătorie în iarnă. A căzut în genunchi şi mi-a zis: vrei să fii soţia mea? Am zis Da. Am fost foarte surprinsă. S-a întâmplat în ajun de Crăciun, când ne dădeam cadourile”.

Cine este Alin Boroi, soțul Dianei Dumitrescu

diana dumitrescu sot

Citeste si:|| PORTRET|| Cine este THEO ROSE. Biografie: nume real, înălțime, vârstă, familie și cine este iubitul ei

Diana Dumitrescu și Alin Boroi s-au căsătorit în pădure, în Poiana Brașov

În ceea ce privește căsătoria, totul a fost foarte spontan, Alin a invitat-o la munte și totul s-a petrecut pe repede înainte.
„Nici eu nu știam că se va întâmpla, noi am avut o discuție la un moment dat când eu eram la filmări.

Eu aveam multă treabă, nu-mi stătea gândul. Mi-a spus că a anulat vacanța și a spus că mergem la munte. În 20 de minute mi-am găsit rochia de mireasă. A fost haos pentru că a fost o nuntă în două zile și două nopți. Au fost 70 de persoane, doar familiile și prietenii apropiați.

Nu e vorba de organizarea în sine, dar lucrurile trebuie să se întâmple într-un anumit ritm.
Toate lucrurile pe care le-am avut la nuntă s-au întâmplat pur și simplu. Voiam o rochie simplă, largă și ușoară, m-am dus direct la creatorul care știam că face astfel de rochii. Alin a purtat o ie. Inelul îl aveam de doi ani, acum e verigheta. Am avut trei perechi de nași. N-au fost nici pe cadouri, nici plicuri, am primit, dar nu am cerut",
a precizat Diana Dumitrescu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Deși căsătoria s-a desfășurat într-un ritm alert, ceremonia având loc în pădure, în Poiana Brașov, petrecerea a fost o reușită, cei doi miri fiind înconjurați de familie și prieteni.
„A fost pe repede înainte, dar a fost totul foarte frumos.

Am tremurat un pic la cununia religioasă. A fost în Poiana Brașov, în pădure. Am făcut într-o poiană cununia religioasă, iar petrecerea a fost într-un restaurant. M-am hotărât în urmă cu două săptămâni să mă căsătoresc… Ne-am hotărât, am făcut-o și iată că a fost foarte frumos. Sunt foarte fericită, am fost foarte emoționată. Nu mă aşteptam să fie atât de greu a două oară. Au fost foarte puţine persoane la nunta noastră. Familiile noastre şi prietenii apropiaţi, în jur de 60-70 de persoane. Au fost mai mult de 12 ore inten se. Am avut nişte lăutari foarte buni pentru că a fost o nuntă câmpenească. Am avut şi un DJ care a pus muzică foarte bună, de toate felurile”, povestește Diana Dumitrescu.

diana dumitrescu

Cu ce se ocupă Alin Boroi

Citeste si:|| DESCOPERĂ|| Cine este soția lui Pavel Bartoș

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Alin și Diana au împreună un băiețel, pe nume Carol Anton, o minune care le face viața mai frumoasă.
„Acum un an de zile spuneam amândoi un „DA” hotărât, fericiți și bucuroși că pornim împreună pe drumul vieții în dorință de a ne construi o familie. De câteva zile în viață noastră a venit noul membru al familiei noastre, care ne face cei mai fericiți oameni de pe planetă! Suntem în al nouălea cer! Azi sărbătorim un an de căsnicie alături de fiul nostru, Carol Anton! Bine ai venit în familia noastră! Să îți fie viață magică și plină de culoare! Te iubim!”, a postat actrița.

Alin Boroi este bărbatul care îi oferă Dianei liniște și stabilitate, fiind singurul care îi suportă toate „toanele”.  
„Nu toți bărbații îți suportă toanele. El mă ia așa ca pe un copil când am toane. Ca orice femeie am și eu toane, mai am momente în care mă trezesc așa și nu am chef, și atunci el face gesturi mici, îmi aduce cafeaua, mă ia în brațe și na îmi trece, n-ai cum.” a mărturisit Diana Dumitrescu.
În cadrul unui interviu, vedeta a dezvăluit cum o răsfață partenerul ei de viață.
,,Eu nu gătesc, însă soţul meu găteşte absolut delicios, orice am poftă. În momentul în care intru pe uşă mă întreabă “Ce vrei să mănanci, iubire?”, eu îi spun, iar el îmi găteşte, pentru că este un bucătar excelent şi mă iubeşte. E felul lui de a mă răsfăţa după o zi de muncă”, a spus Diana Dumitrescu.

Citeste si:|| DESCOPERĂ|| Cine este soția lui Emil Boc. Prima Doamnă a Clujului poate fi confundată cu ușurință cu un fotomodel



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

VIDEO Antoni o complimentează pe Alexandra! Gagea intervine în discuție: "Mi se pare o fată cu simțul umorului, mi se pare o fată care a demonstrat că iubește!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies