Descoperă creațiile vestimentare speciale pentru destinații de neuitat, din noua colecție Calvin Klein. Pornește în aventură și atrage toate privirile!

Descoperă creațiile vestimentare speciale pentru destinații de neuitat, din noua colecție Calvin Klein. Pornește în aventură și atrage toate privirile!
Descoperă creațiile vestimentare speciale pentru destinații de neuitat, din noua colecție Calvin Klein. Pornește în aventură și atrage toate privirile!

Calvin Klein este un brand care se axează încă de la fondare, pe ținute cu un design care aprind simțurile. Alege hainele care îți vor complimenta silueta și îți vor pune în valoare stilul personal!

În anul 1968, Calvin Richard Klein a decis să lanseze o colecție de îmbrăcăminte pentru bărbați. Alături de prietenul său din copilărie, în scurt timp, brandul creat a devenit preferatul multora, pentru abordarea minimalistă a stilului vestimentar. În anii ‘90, designerul a fost reprezentat de nume mari din istoria modei și a reușit să câștige o popularitate grandioasă, datorită numărului mare de panouri publicitare care erau amplasate peste tot. 

Aceeași rețetă, a fost repetată pentru a pune în valoare brandul care datează  deja de peste 50 de ani. În anul 2023, vedete precum Jennie, Kendall Jenner și FKA twigs, Michael B. Jordan și Aaron Taylor-Johnson au acceptat provocarea și s-au alăturat campaniei "Calvin or nothing".

În prezent, Calvin Klein este unul dintre cele cunoscute si apreciate branduri de modă la nivel mondial.

Ținute pentru vacanță, din noua colecție Calvin Klein

Descoperă ținutele de vară pentru o vacanță sau un city break memorabil, din noua colecție Calvin Klein 2023. Țesăturile ușoare, reprezentate prin fuste, cămăși și pantaloni largi pot fi remarcate în pozele tale de pe conturile de socializare. Noua colecție de la Calvin Klein, pusă în valoare de celebra Jennie Kim oferă haine elegante și sexy, perfecte pentru călătorii și nu numai. Hainele reflectă un stil relaxat și o energie unică, exact ca ale unui superstar.

Top șapte ținute pentru o vacanță perfectă, propuse de Calvin Klein

Prima ținută. Stilul casual-chic, poate fi ales pentru o explorare a orașului sau pentru plimbări relaxante. Un tricou simplu și o fustă de denim pot fi alegerea perfectă.

Ținuta doi. Acest stil vestimentar poate deține locul întâi în topul alegerilor vestimentare oferite de Calvin Klein. O geacă lejeră asortată cu pantaloni largi din denim pot crea un aspect confortabil.

Ținuta trei. Pantalonii și tricourile mulate sunt alegeri pe care le poți face pentru a aborda același stil vestimentar cu cel al partenerului tău.

Ținuta patru. Pentru serile răcoroase, puteți alege un outfit din denim, în culori neutre. Experimentați cu aceste haine propriul stil, bucurându-vă de moment!

Ținuta cinci. Culorile bine alese, predominante de bej, alb, maro și albastru, sunt ideale pentru a-ți exprima personalitatea, dar și pentru a fi senzuală într-o vacanță cu iubitul.

Ținuta șase. O ținută cool poate fi asortată cu o geantă, din aceeași colecție. Stilul ei este unul minimalist, bazat pe dimensiuni generoase, pentru a-ți putea pune cât mai multe lucruri folositoare pentru o călătorie la munte.

Ținuta șapte. Hanoracele scurte în talie și pantalonii largi, pot atrage toate privirile, mai ales pentru persoanele care adoptă un stil relaxat. Bejul poate pune în valoare un ten bronzat. Bărbații pot alege același stil, caracterizat prin cămăși largi și pantaloni cu un croi lejer, ce le pot pune în valoare masculinitatea.

Produsele Calvin Klein din colecția Primăvară - Vară 2023 sunt disponibile în magazinele Calvin Klein Jeans din București Mall, Băneasa Shopping City, Palas Mall Iași , Iulius Town Timișoara , Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanța și în magazinele Calvin Klein Underwear din ParkLake Shopping Center, Băneasa Shopping City.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies