Cu ce asortezi pantalonii de piele

Cu ce asortezi pantalonii de piele
Alege o cămașă sau o bluză albă pentru o pereche de pantaloni de piele

Iată cum poți scoate în evidență o pereche de pantaloni de piele. Cu ce asortezi pantalonii de piele și cum se curăță pantalonii de piele corect.

Atunci când vine vorba despre pantaloni de piele, creatorii de modă vin cu o mulțime de idei. Acest tip de pantalonu sunt extrem de sexy și reușesc fără pic de efort să scoată în evidență toate formele.

 

Pe podiumurile de modă, fotomodelele și celebritățile poartă pantaloni de piele modelul skinny, extrem de mulat pe corp.

Însă, dacă ai câteva kilograme în plus sau mai multe, atunci poți alege un alt model de pantaloni de piele, un model de pantaloni evazați sau largi, pentru a fi sigură că arăți foarte bine.

Cum se curăță pantalonii de piele

Spre deosebire de pantalonii jeans sau din bumbac, pantalonii de piele au nevoie de o îngrijire specială pentru a nu se deteriora. Fie că sunt din piele naturală ori piele ecologică, trebuie să ții cont de câteva sfaturi înainte de a-i curăța.

În primul rând, NU băga niciodată pantalonii de piele la mașină. Riști să îi deteriorezi rapid.

Citeste si: DESCOPERĂ: Culoarea anului 2022 în modă. Cum asortezi nuanța Very Peri


Trucul cel mai simplu este să îi înmoi într-o lighean cu apă călduță în care ai pus puțin șampon pentru bebeluși în loc de detergent clasic, deoarece acesta poate lăsa urme pe pantaloni.

Înainte de a-i băga la spălat, întoarce-i pe dos pentru a evita pătarea lor. Clătește-i rapid cu apă călduță, fără a-i stoarce cu putere. Fă acest lucru cât mai delicat cu puțință, La final, așază-i pe sârmă sau pe un uscător de rufe, dar fără a-i prinde cu clești, deoarece vor lăsa urme vizibile.

O pată de grăsime de pe o pereche de pantaloni de piele se poate curăța cu o cârpă înmuiată în oțet.

Dacă nu funcționează acest truc, este recomandat să duci pantalonii la curățătorie profesională.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: DESCOPERĂ: Cu ce se curăță pielea întoarsă

Dacă pe eticheta pantalonilor este trecută instrucțiunea a se curăța numai chimic sau nu se poate spăla, atunci această pereche de pantaloni trebuie dusă la curățătorie.

De fiecare dacă când achiziționezi o pereche de pantaloni de piele, verifică cu atenție eticheta, deoarece, așa cum bine ai observat, o pereche de pantaloni de piele naturală este extrem de scumpă și probabil că nu vrei să o strici după prima purtare.

Poți face un test pe o parte din pantaloni, spre exemplu, sub buzunare. Pune puțină apă pe o cârpă și aplică pe pantaloni cu aceasta.
Așteaptă câteva minute și vezi dacă se decolorează, se deteriorează sau aoar riduri. În acest fel îți vei da seama dacă pantalonii pot fi sau nu spălați. Dacă se încrețesc sau își schimbă culoarea, cel mai bine ar fi să îi duci la curățătorie.
De asemenea, pantalonii de piele se pot zgâria foarte ușor, așa că ai grijă ce tip de bijuterii folosești când îi porți, dar și pe unde te așezi.


Cu ce asortezi pantalonii de piele

Dacă nu conduci o motocicletă și nici nu asculți muzică rock, atunci nu asorta pantalonii de piele cu o geacă de piele. Ce e prea mult strică. Însă, dacă mergi cu motorul, această variantă este una extrem de interesantă și vei face senzație, alături de o pereche de bocanci.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cu ce se poartă fustă plisată! Cum o poartă cele mai îndrăgite vedete?

pantalonii de piele
pantalonii de piele pot fi purtati si la birou[Sursa foto: PixaBay]

Contrar unor păreri, pantalonii de piele pot fi purtați în orice moment al zilei, nefiind creați pentru a fi purtați în cluburi, așa că poți alege câteva idei din care să te inspiri.

Bluze pentru pantaloni de piele

Pantaloni de piele și cămașă albă

Pantalonii de piele arată perfect la birou alături de o cămașă albă. Dacă regulile de la birou sunt mai relaxate, poți sufleca mânecile cămășii. De asemenea, poți alege o bluză albă peste cămașă.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cu ce asortezi pantalonii de piele
Alege o cămașă sau o bluză albă pentru o pereche de pantaloni de piele[Sursa foto: Unsplash]

Maiou și pantaloni de piele

Maiou și pantaloni de piele Pentru o ieșire în club, alege un maiou simplu sau un maiou cu paiete. Pentru un plus de culoare, adaugă ținutei o poșetă colorată.

Incaltaminte pentru pantaloni de piele
Ce porti la pantalonii de piele[Sursa foto: Unsplash]

Bluză transparentă și pantaloni de piele

Dacă asculți rock, atunci poți purta o bluză transparentă în parte de sus, o cămașă neagră sau o cămașă care să aibă doar mânecile transparente. Nu uita de lenjeria intimă pe dedesubt!

bluze pentru pantaloni de piele
Ce bluze alegi la pantalonii de piele[Sursa foto: PixaBay]

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

5 Tipuri de paltoane pentru femei și cum să le porți corect

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies