Descoperă de ce sexul regulat poate fi un remediu natural eficient împotriva stresului și anxietății! Cum îți poate îmbunătăți sănătatea mentală

Descoperă de ce sexul regulat poate fi un remediu natural eficient împotriva stresului și anxietății! Cum îți poate îmbunătăți sănătatea mentală
Descoperă de ce sexul regulat poate fi un remediu natural eficient împotriva stresului și anxietății! Cum îți poate îmbunătăți sănătatea mentală

Viața sexuală regulată are multe beneficii atât pentru corp, cât și pentru minte. Află din rândurile de mai jos beneficiile vieții sexuale regulate!

Dr. Cezar a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre beneficiile vieții sexuale regulate.

Care sunt beneficiile vieții sexuale regulate

Care sunt beneficiile vieții sexuale regulate[Sursa foto: freepik]

Există trei mari forțe ale vieții, anume forța fricii, care este una negativă, forța foamei și forța furnicăturilor. Astfel, în forța fricii se vor regăsi oamenii cu frici precum frica de critică din partea societății sau chiar a membrilor familiei, care este, totodată, cea mai întâlnită și cea mai impregnată, care reușește să scadă nivelul vibrațional atunci când vine vorba de viața sexuală.

De asemenea, apare și frica de abandon și singurătate, frica de sărăcie care reprezintă decalajul dintre așteptări și realizări, frica de boală, de bătrânețe și de moarte. Așadar, cu cât vor exista mai multe frici în viața unei persoane, cu atât vor exista mai multe minusuri și energii scăzute când vine vorba de viața sexuală.

“Există trei mari forțe ale vieții, și cea mai puternică forță negativă este frica.

Sunt șase frici fundamentale, mai precis, frica de critică adică ce zice lumea, ce zice mama, tata, societatea. Cu cât frica de critică este mai mare și mai impregnată, cu atât ne scade nivelul vibrațional și avem probleme. Apoi este frica de abandon, mai apoi frica de sărăcie, fiind decalajul dintre așteptări și realizări. Frica de boală, frica de bătrânețe și frica de moarte. Cu cât ai mai multe frici, cu atât ai mai multe minusuri în viața, energia scade.”
, a explicat specialistul.

Citește și: 3 obiceiuri care îți vor schimba viața amoroasă pentru totdeauna

Care sunt beneficiile vieții sexuale regulate[Sursa foto: freepik]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Mai apoi, apare forța foamei care este o forță pozitivă care ridică vibrația între parteneri. Spre exemplu, atunci când cineva mănâncă ceva bun, se simte mai bine și reușește, cumva, să scape de frici.

“A doua mare forța este foamea, care este o forța pozitivă pentru că te face să îți ridici vibrația. Când mănânci ceva bun, este bine. Cumva, dacă am scapă de frici, am scăpa de tigrul mental care ne aleargă și ne bântuie, am fi mai recunoscători.”, a mai spus doctorul.

Astfel, cea mai puternică energie este furnicătura care reprezintă starea care furnică partenerii.

Însă, dacă senzația de furnicături este scăzută, oamenii vor ajunge la forța de foame, iar dacă există mai multe plusuri la energia de furnicături, vor fi mai multe plusuri când vine vorba de forța de foame deoarece oxitocina este un hormon care se secretă în timpul orgasmului, care are rol de sațietate. Așadar, dacă partenerii sunt bine când vine vorba de furnicături, vor exista mai multe minusuri în zona de frică. 

“Cea mai puternică energie este furnicătura, fiind starea care ne furnică. Cu cât senzația de furnicătură este mai mică, oamenii se îngrășa, ajung la forța de foame. Dacă avem mai multe plusuri la energia de furnicătură, vom avea mai multe minusuri la forța de foame, pentru că oxitocina este un hormon care se secretă în timpul orgasmului, și are rol de sațietate. Plusul de la forța furnicăturii compensează minusul de la forța fricii, iar atunci nu va mai fi nevoie de mai multe plusuri, adică mâncam mai puțin, putem să facem post intermitent.

Dacă pe furnicăturile stăm bine, totul merge cum trebuie. Cu cât avem mai multe minusuri în zona de frică, și cu cât avem o viața plină de adrenalină, stres, cu atât avem nevoie să compensăm mai mult cu furnicături.”, a precizat el.

Citește și: Cum să atragi mai mult bărbații: 10 moduri dovedite științific

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Care sunt beneficiile vieții sexuale regulate[Sursa foto: freepik]

Cu toate astea, este important de reținut faptul că senzațiile de furnicături trebuie să fie într-un context frumos, mai precis, bărbații trebuie să înțeleagă faptul că femeile funcționează după alți hormoni și au nevoie de mai mult timp de pregătire.

“Furnicăturile trebuie să fie într-un context frumos, adică să nu fie doar sex mecanic, de aceea trebuie ca bărbații să le înțeleagă pe femei și să înțeleagă că femeile funcționează după alți hormoni, deci trebuie pregătirea mai din timp.”, a încheiat specialistul.

Care sunt beneficiile vieții sexuale regulate[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum să atragi mai mult bărbații: 10 moduri dovedite științific

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies