Descopera epilarea definitiva cu laser, fara durere, pentru toate tipurile de ten

Descopera epilarea definitiva cu laser, fara durere, pentru toate tipurile de ten
Descopera epilarea definitiva cu laser, fara durere, pentru toate tipurile de ten

Ca urmare a cresterii standardelor de frumusete si ingrijire corporala, au aparut metode moderne de epilare definitiva cu laser.

Ce este epilarea definitiva cu laser?

Epilarea definitiva cu laser este o solutie eleganta si moderna pentru indepartarea parului nedorit. Este o metoda rapida, fara durere, potrivita pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea bronzata. Rezultatele se vad de la primele sedinte si se pastreaza timp indelungat, iar sistemul de racire integrat face din epilarea definitiva cu laser  Soprano Ice o procedura sigura si comfortabila.

Reducerea permanenta a pilozitatii cu ajutorul laserului este o optiune de ultima tehnologie, bazata pe studii clinice, recomandata atat femeilor, cat si barbatilor, indiferent de varsta sau tip de piele. Lumina este transmisa prin laser catre radacina firului de par. Aceasta este incalzita la 45 de grade celsius, astfel distrugandu-se foliculul si sigiland capilarele, in asa fel incat sa nu se mai formeze alt fir de par. Epilarea definitiva cu laser nu afecteaza  tesutul din jur, iar intreaga operatiune este nedureroasa. 

Înainte de a incepe o s edinta Soprano Ice trebuie sa descoperim  obiectivele de frumusete ale clientului, sa-i explicam tehnologia si sa  completam fisa acestuia. Durata unei sedinte difera in functie de zona pe care vom lucra. Soprano Ice este un echipament avansat care are sistemul de racire integrat, ceea ce usureaza considerabil procedura. Pacientul poarta ochelari special creati pentru comfortul sau. Totul incepe cu un test prin care ne asiguram ca pacientul raspunde pozitiv la tratament.
Înainte de inceperea procedurii in sine, indepartam prin radere parul de pe suprafata de lucru, aplicam gel si lasam tehnologia ALMA sa lucreze. Dupa indepartarea gelului eco se aplica o crema cu protectie SPF”, ne explica Dr.
George Vasilescu, specialist anti-aging Columna Esthetic.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Epilarea definitiva cu laser  Soprano Ice se poate face pentru toate suprafetele corpului si ale fetei.

Dupa folosirea acestui aparat, ce are o actiune mult mai usoara si mai placuta decat epilarea cu ceara, pielea nu prezinta nicio iritatie, ramanand foarte fina la atingere.

Pentru ca epilarea definitiva cu laser sa fie eficienta, o persoana are nevoie  de 6-8 sedinte (deoarece firele de par cresc in etape diferite), in functie de zona vizata. Pe parcursul sedintelor se recomanda sa nu se faca epilare prin tehnici de smulgere a firului de par sau sa existe expunere la soare.

Tehnologia de epilare definitiva cu laser  Soprano ICE este foarte avansata si permite efectuarea tratamentelor pe orice tip de piele. Bineinteles, nu vom lucra pe un tesut lezat sau pe o femeie insarcinata. Epilepsia declansata la lumina este de asemenea o contraindicatie, precum si cancerul activ sau tratamentele medicamentoase fotosensibile afirma Ramona Tudor, esthetic coach& owner Columna Esthetic.

Un lucru esential in epilare definitiva cu laser este  sa alegeti calitatea atunci cand vine vorba de sanatate si frumusete.

Dr. Vasilescu ne avertizeaza ca este foarte important ca atunci cand alegem epilarea IPL sa ne asiguram ca aparatul este produs de o companie de renume, are rezultate sustinute clinic, exista procedura de racire, iar clientul beneficiaza de consiliere  de specialitate si astfel poate alege tehnologia sigura, fara durere, rapida si cu rezultate garantate.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies