DESCOPERĂ: Femeia FECIOARĂ. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Femeia Fecioară. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii
DESCOPERĂ: Femeia FECIOARĂ. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Află cum gândește, ce personalitate are și cu ce alte zodii este compatibilă femeia născută sub semnul Fecioarei.

Femeia Fecioară. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Femeia Fecioară este născută sub semnul lui Mercur, fiind o persoană analitică, atentă la detalii și totodată, extrem de inteligentă. La fel ca în cazul femeilor născute în zodia Pești, Săgetător sau Gemeni, Fecioara simte nevoia în permanență de schimbări, întrucât se încadrează în categoria semnelor mutabile.

Întrucât este o zodie de Pământ, Fecioara poate stabili o conexiune cu natura extrem de puternică, fiind genul de femeie care nu ezită să își ia cortul și să pornească în expediții pe

munte, îi place să cultive plante în grădină sau în ghiveciul de pe balcon și să își adune gândurile în natură.

Citeste si:|| NOI PROVOCĂRI|| Horoscop Săgetător SEPTEMBRIE 2021. Nativii Săgetător pot cădea în depresie!

Femeia Fecioară este extrem de migăloasă și atentă la detalii, acest lucru fiind blestemul și totodată binecuvântarea ei, în funcție de cum aleage să se folosească de acest aspect.

Citeste si:|| MULTE CADOURI|| Horoscop Leu SEPTEMBRIE 2021. Nativii Leu trebuie să evite împrumuturile de bani!

Personalitatea femeii născute sub semnul Fecioarei

 

Fecioara se află sub semnul Yin, de aceea este, în general, introvertită, în special dacă în momentul nașterii, planeta Mercur a fost în dreptul acestei zodii.

 

Femeia Fecioară are o capacitate superioară de discernământ în raport cu orice alt nativ din zodiac și se poate concentra ușor și profund, putând analiza lucrurile în detaliu pentru a găsi cele mai bune soluții. Fecioara poate să descifreze rapid enigmele care îi apar în cale, întrucât poate vedea anumite detalii pe care cei din jur nu le-ar fi detectat niciodată.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

femeia fecioara compatibilitati

Citeste si:|| MARI SUPĂRĂRI|| Horoscop rune 16- 22 august 2021. O zodie poate afla o veste minunată!

Femeia Fecioară în relaţiile de dragoste

 

Bărbatul potrivit pentru femeia Fecioară trebuie să o scalde în cadouri și să o învăluie cu gesturi tandre, dar totodată să îi ofere spațiul de care are nevoie pentru a-și clădi propria carieră.

Fecioara are nevoie de atenție și de siguranță, acestea fiind elementele care o vor ajuta să evolueze.

Pe termen lung, Fecioara își va dori un partener care o va proteja și o va face să se simtă iubită, care o va complimenta zi de zi și o va face să se simtă deosebită. El trebuie să îi reamintească zi de zi că este perfectă exact așa cum este, întrucât ea tinde să fie destul de aspră cu ea însăși și să se critice constant, de aceea are nevoie de un om care să o aducă pe linia de

plutire.

Citeste si:|| TOP 5|| Caracteristici despre femeia TAUR. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

 

femeia fecioara personalitate

Cum cucereşti Femeia Fecioară

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Drumul către inima femeii Fecioară nu este lipsit de obstacole, întrucât ea tinde să își reprime sentimentele, nu îi place ca partenerul să îi descopere vulnerabilitățile din prima. Până în momnetul în care va arăta ceea ce simte, Fecioara își va supune partenerul unor teste, fără ca el să-și dea seama.

Dacă o Fecioară a fost rănită în trecut, există șanse mari să se închidă în sine. Bărbatul care va dori să o cucerească trebuie să aibă răbdare, în acest caz și să-i arate cât de mult înseamnă pentru el. Fecioara este, în același timp, o romantică fără pereche și o realistă prin excelență, adoră să fie curtată, dar nu se pierde în iluziile unei iubiri nesigure. Știe exact ce vrea de la partener și dacă acesta nu îndeplinește cerințele, nicio declarație și niciun cadou scump nu o vor îndupleca.

Zodiile compatibile cu Fecioarele(în relațiile amoroase): Rac, Capricorn, Taur, Pești

Citeste si:|| TOP 7|| Caracteristici despre femeia SCORPION. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Ce aduce anul 2021 pentru Fecioare

Se întrevede un an 2021 alert și dinamic pentru Fecioare, în care au toate șansele să învețe lucruri noi și să își schimbe convingerile în legătură cu multe lucruri pe care le credeau adevărate și incontestabile.

Unele Fecioare și-ar putea schimba radical viziunea asupra lumii ori asupra propriei lor existențe, în urma unei experiențe mai puțin plăcute legate de muncă sau de sănătate. Din multe puncte de vedere, anul 2021 este o perioadă de învățare – poate chiar o perioadă în care înveți cum să trăiești altfel, cum să îți organizezi viața de zi cu zi după alte criterii, mai sănătoase, mai eficiente. Ținând cont de faptul că Uranus este implicat în câteva aspecte astrologice importante în 2021, eastrolog.ro apreciază că pot surveni evenimente surprinzătoare, răsturnări de situație neașteptate și diverse incidente care te scot din ale tale și te împing spre noi orizonturi, spre concepții și idei noi”, conform eastrolog.ro.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 15- 21 august 2021. Jupiter Retrograd pune piedici pe destin

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

SEPTEMBRIE 2021: Horoscop BERBEC. Nativii Berbec pot face donaţii celor nevoiaşi!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies