DESCOPERĂ: 10 filme romantice pentru serile în doi. Sunt potrivite pentru orice ocazie

Filme de Crăciun romantice
Idei de filme de Crăciun romantice

Iată o listă cu cele mai frumoase filme romantice pe care le poți urmări alături de persoana iubită.

O seară perfectă în doi are nevoie de o cină delicioasă și de un film romantic. Fie că sunteți la început de relașie sau într-o relație de mai mult timp, filmele romantice te ajută să simți dragostea în aer și să sedimentezi relația cu persoana iubită.

Dacă aveți un impas în relație, filmele acestea o să vă facă să credeți din nou în iubirea adevărată.

Am făcut o listă cu filme romantice pe care trebuie să le vezi măcar o dată în viață alături de perechea ta.

Top 5 filme de dragoste


A walk to remember

Acest film a primit o mulțime de premii și pe bună dreptate. Filmul spune povestea a doi tineri care sunt la liceu și care provin din medii diferite.

El, Landon, este băiatul rău al liceului, iar ea, Jamie, o fată timidă și retrasă. Datorită unei piese de teatru, cei doi ajuns să se cunoască din ce în ce mai bine și se îndrăgostesc unul de celălalt, deși ea l-a avertizat să nu cumva să înceapă să aibă sentimente pentru ea. La scurt timp, Landon află că Jamie este grav bolnavă și că are leucemie și că nu a răspuns la tratament.
Deși boala devine o mare piedică pentru cei doi, aceștia decid să se căsătorească, avându-i alături pe toți cei dragi lor. Finalul este unul care i-a făcut pe mulți să plângă.

Filme romantice
Filme romantice de urmarit in doi[Sursa foto: Unsplash]

Sweet November

Un alt film la care au curs râuri de lacrimi și care i-a învățat pe mulți ce este dragostea este filmul „Sweet November”. Cu o distribuție de excepție, Keanu Reeves și Charlize Theron prezintă o frumoasă poveste de dragoste.

Filmul îi prezintă pe Nelson și Sara care se întâlnesc în timp ce dau examen pentru permisul de conducere. Cei doi ajung să locuiască împreună și să se îndrăgostească unul de celălalt, dar la final el află un secret teribil despre ea. Filmul are 120 de minute și este perfect pentru a fi urmărit alături de persoana iubită.

A star is born

Filmul din 2018, cu Bradley Cooper și Lady Gaga în rolurile principale, prezintă o poveste de dragoste atipică.

Cei doi se cunosc și ajung să se susțină reciproc în drumul spre celebritate care este umbrită de vicii și de dependențe. Este o poveste de dragoste modernă care a primit o mulțime de premii.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

The Notebook

Allie Hamilton și Noah Calhoun s-au întâlnit într-o seară la carnaval și se îndrăgostesc.

Cu toate acestea, părinții ei nu consimt relația și se mută cât mai departe de Noah. Allie începe să îi scrie multe scrisori lui Noah și așteaptă răspunsul lui, care însă nu vine. După mai mulți ani, se logodește cu Lou, un soldat american. Allie îl vizitează pe Noah, măcinată de dor și constată că sentimentele lor sunt în continuare la fel de vii. Este o poveste de urmărit măcar o dată în viață, pentru că a primit o mulțime de premii.

Shakespeare in Love

Filmul a primit 7 premii Oscar și este o adevărată capodoperă cinematografică. Filmul îi prezintp pe Joseph Fiennes și Gwyneth Paltrow în rolurile principale. În film, tânărul Shakespeare apare ca lipsit de idei și de bani, însă o cunoaște pe femeia ideală și este inspirat astfel să scrie una dintre cele mai frumoase piese ale sale.

 

Comedii Romantice

When in Rome

Filmul îi prezintă pe Beth și pe Nicholas care se cunosc la o nuntă în Roma și ajung să se îndrăgostească unul de celălalt. Cei doi trec prin multe întâmplări amuzante înainte să își dea seama că sunt făcuți unul pe celălalt. Actorii principali sunt Kristen Bell și Josh Duhamel.

Just Go with It

În acest film, Jennifer Aniston și Adam Sandler ajung din postura de șef și angajată în cea de iubiți. Filmul a încasat peste 214 milioane de dolari, făcându-l un succes de box office. 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

 

The Proposal

Din această listă nu poate lipsi nici filmul The Proposal, cu Ryan Reynolds și Sandra Bullock, care ajung din cei mai mari dușmani să se iubească. Cei doi trebuie să se prefacă îndrăgostiți pentru ca personajul interpretat de Sandra să nu fie repatriat în Canada. Nu mai spunem că în film joacă și simpatica Betty White, care are un rol extraordinar.

Comedii romantice
The proposal se afla pe lista comediilor romantice[Sursa foto: Hepta.ro]

Filme de Crăciun romantice

Royal Winter

În timp ce se află într-o vacanță europeană, o tânără se trezește în mijlocul unui basm adevărat când o întâlnire întâmplătoare cu un localnic fermecător despre care află mai târziu că este un prinț. Mama acestuia se va împotrivi aventurii romantice cu o turistă.

Serendipity

John Cusack şi Kate Beckinsale joacă în Serendipity, o comedie romantică despre influenţa destinului asupra doi oameni care se caută doar unul pe celălalt.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies