DESCOPERĂ: Garderoba de bază a unei femei. Ce piese nu trebuie să lipsească si cum le alegi

Garderoba de bază a unei femei
DESCOPERĂ: Garderoba de bază a unei femei. Ce piese nu trebuie să lipsească si cum le alegi

Iată ce piese vestimentare nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei.

Ce piese ar trebui să conțină garderoba de bază a unei femei

Cămașa albă  

Poate fi integrată perfect atât în outfituri casual, în combinație cu jeansi sau fuste de blugi, dar și în ținutele office, într-o zi la job, de exemplu.

Puteți opta pentru un model simplu, cu o nuanță de alb imaculat, fără un croi extravagant.

Cămașa trebuie să fie însă confecționată dintr-un material de calitate, recomandate fiind cele din bumbac 100%.

Fusta creion

Poate fi integrată atât în ținutele elegante, în combinație cu o cămașă albă, accesorizată cu un colier deosebit și pantofi stiletto sau o puteți folosi ca piesă centrală în ținute lejere, alături de un top, cardigan și pantofi fără toc.

Rochia neagră sau the little black dress

Rochia clasică neagră până la genunchi sau ceva mai scurtă pentru doamnele îndrăznețe este un „must” în garderoba oricărei femei.

Puteți să o purtați atât la birou, cât și în cadrul unor petreceri sau la ocaziile speciale.

În cazul unui eveniment festiv, rochia trebuie accesorizată cu bijuterii oversize, cercei mari, coliere statement sau cu bijuterii minimaliste, brățări finuțe și inele delicate.

Garderoba de bază a unei femei

Pantaloni sau jeansi drepți

Jeansul drept nu va ieși niciodată din tendințe. Avantajează orice tip de siluetă, de la cea pară sau măr până la cele tip triunghi inversat sau clepsidră.

Culoarea jeansului trebuie să fie un albastru intens, aveți grijă să nu fie decolorati sau tăiați. Pantalonii pot fi și negri, bleumarin sau gri închis dacă vorbim despre o piesă de bază.

Citeste si: Idei de ținute casual pentru 2021! Iată cum obții un look perfect!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Piese vestimentare de baza

Cum alegi piesele din garderoba de bază, în funcție de tipul siluetei tale

Silueta ovală

Purtați un decolteu adânc de tip V pentru a vă alungi gâtul și pentru a reuși evidențierea bustului. Rochiile care au tăieturi sub sâni și cele în stil empire vor crea iluzia de talie subțire. Fustele în formă de A vor echilibra o siluetă ovală.

Silueta triunghi

Purtați  orice obiect vestimentar care accentuează zona umerilor: epoleți, volane sau umeri falși supradimensionați.

Decolteul tip bărcuță, rochiile fără bretele, topurile cu jabouri, volănașe, buzunare, dungile orizonatale, culorile tari și materialele lucioase sunt recomandate, de asemenea, în cazul siluetei triunghi. Trebuie să purtați pantaloni drepți pe picior sau evazați.

Silueta triunghi invers

Purtați   rochii cambrate evazate în talie fustițe sau rochii cu un tip de croi în A, bluze cu mâneci trei sferturi, decolteu în V sau U, pliuri, crețuri, bie-uri, cloche-uri, cămăși bărbătești, pantaloni evazați, topuri și sacouri în culori

închise și materiale vaporoase.

Garderoba de bază a unei femei

Silueta clepsidră

Dacă aveți norocul de a avea silueta clepsidră, trebuie să vă puneți în valoare corpul accentuându-vă talia. Hainele trebuie alese astfel încât să vă contureze silueta, păstrându-vă proporțiile.

Citeste si: Ce trebuie să conțină garderoba capsulă de primăvară

Culorile din garderoba de bază a unei femei

Garderoba de bază a unei femei

Alb strălucitor

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Îmbrăcămintea de culoare albă este o alegere perfectă, în special în sezonul cald. O cămașă albă clasică poate fi introdusă cu succes într-o ținută office, dar și într-un outfit lejer. Există o multitudine de nuanțe de alb: fildeș, crem, alb murdar, alegerea nuanței perfecte fiind în funcție de culoarea pielii tale.

Negru elegant

Negrul va da o notă de eleganță oricărei ținute, te va slăbi vizual, fiind potrivit în orice combinație. Pantalonii negri sunt un must indiferent de sezon, în completare cu o geantă neagră.

Roşu vibrant

Adaugă un element „ wow ” garderobei tale cu un obiect vestimentar de culoare roșie. Această nuanță este ideală atât pentru ieșirile în oraș, o rochie roșie fiind elementul perfect dacă îți dorești să ieși din anonimat.

Galben muştar

Există o gamă largă de nuanțe de galben, însă galbenul muştar este preferatul designerilor și se pare că va rămâne în tendințe o lungă perioadă.  Galbenul muştar este ușor de purtat și face casă bună cu nuanțele de gri sau negru.

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Idei de rochii pentru banchet inspirate de vedete. 5 imagini din care să îți alegi stilul potrivit

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies