Descopera noua gama de produse pentru par puternic de la Gliss!

Descopera noua gama de produse pentru par puternic de la Gliss!
Descopera noua gama de produse pentru par puternic de la Gliss!

Cu trecerea timpului, nu numai pielea noastra are nevoie de produse mai bogate, ci si parul trebuie ingrijit cu formule special create pentru a satisface nevoile exigente ale unei fibre capilare mature.

De aceea, Gliss lanseaza in premiera noua gama Gliss Hyaluron+ Hair Filler, primul tratament reparator care are la baza un complex de acizi hialuronici- cunoscut pentru proprietaţile sale hidratante- care regenereaza intens parul, ii confera supleţe si mai mult volum, facandu-l incredibil de puternic.

Noua gama Gliss Hyaluron+ Hair Filler are la baza micro-cheratina si derivaţi din acizii hialuronici si acţioneaza in trei etape pentru a oferi parului regenerare intensa, supleţe si volum.

Formula patrunde in celulele parului, reumple din interior structura fibrei capilare imbatranite si o fortifica. Parul isi recapata astfel forţa interioara naturala si radiaza de sanatate.

Noua gama Gliss Hyaluronic+ Hair Filler este formata din sampon, balsam si balsam-spray fara clatire.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sampon Gliss Hyaluron+ Hair Filler- 250 ml – preţ 12,49 lei


Balsam

Gliss Hyaluron+ Hair Filler- 200 ml – preţ 12,49 lei


Balsam Express-Repair Gliss Hyaluron+ Hair Filler- 200 ml- preţ 14,29 lei

Asemenea tratamentelor specializate de ingrijire a pielii, o rutina de ingrijire a parului care este atent adaptata la nevoile acestuia va da rezultate optime.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies