Descopera primele casti audio special create pentru femei!

Descopera primele casti audio special create pentru femei!
Descopera primele casti audio special create pentru femei!

Skullcandy a creat primele casti pentru femei. Tu esti muza!

" Barbatii vin de pe Marte, iar femeile de pe Venus" ! Nu este un dicton si o strategie de marketing, ci concluzia unor ani de cercetare pe diferentele anatomice dintre femei si barbati. Conform cercetatorilor, femeile pot percepe de zece ori mai bine sunetele de joasa frecventa, decat barbatii.

Tocmai de aceea  Skullcandy, unul dintre cele mai importante brand-uri de casti si de accesorii, la nivel mondial, a creat o colectie de casti care se "muleaza" perfect pe nevoile feminine.

"Inginerii nostri au adaptat difuzorul castilor in asa fel incat sa emita un bas mai clar si mai adanc si medii vocale foarte naturale, pe care doamnele le prefera. E pură stiinta", spun cei de la  Skullcandy.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Brand-ul  Skullcandy vine in ajutorul muzicienilor, sportivilor, dar si a culturii urbane prin tehnica, design, adaptabilitate anatomica si calitatea desavarsita a sunetului.

Anul acesta insa, noua colectie de casti dedicate femeilor isi face loc pe piata internationala, dar si pe cea locala (in curand in magazinul Sport/Couture, din Baneasa Shopping City), prin trei modele speciale:  Knockout, Bombshell si  Dime.

Colectia acorda o atentie speciala design-ului si culorilor, castile fiind disponibile in nuante vesele, atragatoare si imprimeuri florale, dar punctul forte nu sunt atributele fashion, ci atentia acordata acusticii si potrivirii anatomice, lucru nemaiintalnit in zona accesoriilor de acest gen.

Castile  Skullcandy, dedicate femeilor se aseaza lejer, fara sa produca dureri cap, iar cele "in ear" se potrivesc perfect, indiferent de pavilionul urechii. In plus, sunt proiectate cu microfon hands-free si vin accesorizate cu gentute si saculeti speciali in care pot fi stocate foarte usor.

Cu alte cuvinte, fie ca esti fashionista, carierista, sportiva, punkista, artista sau biciclista, ai 15 sau 90 de ani, poti avea oricand la tine o pereche originala de casti  Skullcandy!



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Kanal D, lider incontestabil în audiențe cu Știrile Kanal D de la ora 12:00, prezentate de Cristina Dorobanțu #Ediția de prânz a Știrilor Kanal D a plasat statia pe primul loc, pe toate targeturile monitorizate

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Sfatul zilei din 20 septembrie 2024: Este important să rămâi calm și echilibrat!

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies