Descopera superalimentele care te ajuta sa slabesti!

Descopera superalimentele care te ajuta sa slabesti!
Descopera superalimentele care te ajuta sa slabesti!

Daca vrei sa scapi de kilogramele in plus, iti recomandam sa consumi urmatoarele alimente sanatoase si hranitoare.

Fasole neagra

Pe langa faptul ca nu contine grasimi saturate, fasolea neagra contine proteine de calitate, care-ti mentin senzatia de satietate si te ajuta sa consumi mai putine calorii pe parcursul zilei.

Fulgi de ovaz

Consuma-i la micul dejun cu lapte sau iaurt, fiindca abunda in fibre necesare pentru o buna digestie. In plus, o jumatate de ceasca de fulgi de ovaz contine din plin carbohidrati sanatosi, care accelereaza metabolismul si ard depozitele de grasime.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Avocado

Nu trebuie sa excluzi de tot grasimile din dieta, daca optezi pentru cele sanatoase. Avocado contine grasimi mononesaturate, in special acid oleic, un compus care reduce senzatia de foame. Ideal este sa-l consumi in salate, in combinatie cu alte legume.

Peste

Proteinele din peste te fac sa te simti satula, fara sa acumulezi grasimi. Pentru a beneficia de toate substantele nutritive din peste, consuma-l fie preparat pe gratar, fie la cuptor. Poti opta pentru o garnitura de legume sau de orez brun.

Pere

Ca gustare, alege perele in locul bananelor sau al strugurilor, fiindca au multe fibre.

Pe de alta parte, bananele si strugurii contin multa fructoza, care ingreuneaza digestia si incetineste procesul de slabire.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies