Descoperire halucinantă la Puterea Dragostei! Au apărut filmări indecente cu Mona, iar George este șocat!

Mona și George
Mona și George în casa Puterea Dragostei

În casa Puterea Dragostei situația este din ce în ce mai tensionată! După ce au fost prezentate filmări indecente cu Mona, George nu și-a putut stăpâni reacțiile!

Mona este, fără doar și poate, una dintre cele mai cotnroversate concurente din noul sezon al emisiunii „Puterea Dragostei”. Tânăra mămică a fost cauza multor discuții, iar colegii săi au scos la iveală niște lucruri nu tocmai plăcute din trecutul acesteia.

Citeste si: Mona de la Puterea dragostei, filmată în timp ce întreține relații intime cu 3 bărbați: „Voia să facă o operație”

Mona
Mona, ședință foto pentru emisiunea Puterea Dragostei.[Sursa foto: Kanal D]

Dacă până acum detaliile dezvăluite de concurenții Puterea Dragostei cu privire la viața Monei erau niște simple speculații, se pare că filmările care au fost făcute publice chiar în casa iubirii au confirmat totul și, mai mult decât atât, l-au determinat pe George să reacționeze extrem de radical!

George a văzut cum Mona dansa la bară pentru Nicos! Nimeni nu se aștepta la asta!

Încă de la începutul emisiunii tensiunile dintre Mona și Nicos și-au făcut apariția, cei doi concurenți lăsând să se înțeleagă faptul că se cunosc de mai mulți ani. Tânărul a dat foarte mult din casă, în ceea ce o privește pe concurenta de la ”Puterea Dragostei”, declarând chiar că nu a fost o simplă dansatoare, așa cum pretindea ea, pentru că se prezenta aproape dezbrăcată în fața clienților.

Mona și George
Mona și George se sărută în timpul emisiunii Puterea Dragostei.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mai mult decât atât, tatăl lui Nicos, Giovanni, un cunoscut cântăreț din anii ”90 a recunoscut în fața camerelor de filmat că... a întreținut relații intime cu frumoasa Mona, pe numele său real Lavinia Stoian. Nicos a amenințat-o în nenumărate rânduri pe Mona de la Puterea Dragostei că va publica imagini care îi vor distruge imaginea, dar nimeni nu credea că tânărul va trece la fapte.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Tatăl lui Nicos de la Puterea dragostei, acuzații grave la adresa Monei: „Și mie mi-a făcut un...”

În cadrul unei emisiuni de zilele trecute, au fost difuzante câteva filmulețe în care Mona dansează la bară, într-un videoclip mai vechi de-al lui Nicos, cu mulți ani înainte ca emisiunea fenomen „Puterea Dragostei” să existe măcar.

Deși toți concurenții au fost surprinși, putem spune că George a fost șocat în adevăratul sens al cuvântului de imaginile care se derulau sub privirea sa și nici măcar nu și-a putut ascunde reacția!

Mona
Filmulețul difuzat în timpul emisiunii, în care Mona Dansează la bară. [Sursa foto: Captură KANAL D]

„Am închiriat o locație, am plătit dansatoarele, am plătit-o și pe Mona”, a mărturisit Nicos, despre filmulețele prezentate.

George: Este foarte urât să apară acest videoclip în prezența mea!

Nicos: George, hai să discutăm. Nu e nici prima, nici ultima mea melodie cu videoclip. Nu are ce să te deranjeze.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

George: Hai să-ți văd și eu iubita dansând la bară lângă tine...

Nicos: Ce ți se pare că a făcut?

George: Este foarte urât să văd eu!!

Cristina Mihaela: George, dar tu știai dinainte că Mona a dansat, nu e nimic rău în asta, ea nu a negat niciodată că a fost dansatoare, a fost foarte asumată, nu văd de ce te deranjează.

Citeste si: Pe Nicos l-ai cunoscut la Puterea Dragostei, dar știi cine este tatăl tânărului? Giovanni este un mare artist și s-a iubit cu o blondă focoasă din showbiz



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Alex Oianu de la Puterea Dragostei, prima fotografie alături de noua sa iubită!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies