Descoperire importantă în plină pandemie! Cum funcționează noua metodă de testare COVID-19

Proba coronavirus
Noua metoda de testare pentru coronavirus COVID-19

Cercetătorii din Belgia au descoperit o noua metodă cu ajutorul căreia afli dacă ești infectat cu noul coronavirus COVID-19, iar rezultatele apar în doar o zi.

În Belgia cercetătorii lucrează de zor la o nouă metodă de testare pentru noul coronavirus, COVID-19. Potrivit studiilor, persoanele ar putea afla dacă au fost infectate cu COVID-19 mult mai rapid, rezultatele fiind disponibile în doar o zi. De altfel, acest experiment va întruni mii de studenți, care și-au exprimat dorința de a participa.

Citeste si: Nelu Tătaru, mesaj îngrijorător după recordul de infectări cu Covid-19: „Sperăm să nu ajungem în scenariul Italiei”

Noua metodă de testare pentru coronavirus COVID-19 va fi testată de studenți și cadre didactice din Belgia. Iată cum funcționează:

Astfel, această nouă metodă de testare nu necesită ajutor din partea cadrelor medicale, iar studenții care s-au arătat interesați vor demonstra întreg principiul de testare. Tinerii își vor recolta singuri testele de salivă, în urma cărora se poate depista infectarea.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Singurul spaniol care a primit vaccinul anti-coronavirus rupe tăcerea: ”Nu mi-au cerut să-mi pun viața în pericol”

proba de sange coronavirus
Noua metoda de testare pentru coronavirus COVID-19

Probele de salivă se pot recolta dimineața, în confortul propriilor case, fără să fie nevoie de asistență sau supraveghere medicală, urmând ca probele să fie trimise către un laborator specializat care le va analiza ciar în cursul zilei în care au fost primite, iar seara apar și rezultatele, care vor fi comunicate pacienților.

Se pare că mai bine de 30.000 de studenți de la Universitatea Liege din Belgia, dar și personal al facultății, precum cadre didactice sau alți angajați vor testa procedura și, potrivit protocolului, vor recolta probe de salivă săptămânal, o singură dată, vreme de patru luni.

Citeste si: Bon Jovi este devastat! Fiul său a fost infectat cu noul coronavirus! Cum se simte tânărul: „Nu este...”



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Gigi Becali, atac extrem de dur la adresa lui Raed Arafat! ”Distruge țara!”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Managerul Spitalului Victor Babeș, declarații îngrijorătoare despre începerea anului școlar: „Un izvor de infecție”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies