Descoperire ȘOC! Aceste aparate pot împrăștia coronavirusul. Le ai și tu în casă

Descoperire ȘOC! Aceste aparate pot împrăștia coronavirusul. Le ai și tu în casă
coronavirus

Descoperire șocantă a oamenilor de știință americani. Aceștia susțin că aparatele de climatizare împrăștie coronavirusul.

 

Studiu șocant. Aparatele de aer condiționat pot împrăștia coronavirusul

Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din Statele Unite ale Americii avertizează asupra aparatelor de climatizare. În plină pandemie de COVID-19, experții susțin și publică informații potrivit cărora aparatele de aer condiționat ar putea împrăștia virusul ucigaș.

Concluziile unui studiu realizat în China sunt extrem de îngrijorătoare.

Totul a pornit după ce într-un restaurant din Guangzhou, în luna ianuarie, au stat la mese apropiate trei familii, iar ulterior membrii acestora s-au îmbolnăvit de COVID-19. Potrivit informațiilor apărute în presa străină, persoana care le-a infectat pe celelalte ar fi fost o femeie de 63 de ani, care nu a prezentat simptomele specifice virusului decât a doua zi.

Citeste si: Mărturia șocantă a unei asistente făcută pe patul de moarte. A schimbat 5000 de copii la naștere doar ca să se distreze

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Anunț de ultimă oră din partea Ministrului Educației, Monica Anisie: Toți elevii vor avea acces la tehnologie

 

Ulterior, patru dintre rudele femeii s-au infectat cu noul coronavirus, mai exact, după două săptămâni. Au fost, însă, infectate și alte cinci persoane care nu aveau vreo legătură de rudenie cu bătrâna, ci doar au luat masa, în aceeași zi și la aceeași oră, în localul din Guangzhou.

Autorii studiului alarmant au constatat că toţi cei 9 pacienți diagnosticați cu coronavirus erau aşezaţi direct în bătaia aparatului de climatizare.

Descoperire ȘOC! Aceste aparate pot împrăștia coronavirusul. Le ai și tu în casă
aer conditionat

Cercetările cu privire la o astfel de variantă alarmantă de transmitere a noului coronavirus apărut în decembrie în China este studiată în continuare, pentru a se afla dacă au mai existat astfel de cazuri în ultima perioadă.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies