Descoperire socanta in interiorul unui ovar al unei tinere de 16 ani. Medicii nu au vazut asa ceva niciodata

Descoperire socanta in interiorul unui ovar al unei tinere de 16 ani. Medicii nu au vazut asa ceva niciodata
Descoperire socanta in interiorul unui ovar al unei tinere de 16 ani. Medicii nu au vazut asa ceva niciodata

Tumoarea a fost descoperita atunci cand adolescenta, din Japonia, a efectuat o operatie pentru indepartarea apendicelui.

Un creier in miniatura, un craniu si par au fost descoperite in interiorul unei tumori care crestea in ovarul unei tinere de 16 ani. Cand medicii au taiat tumoarea de 10 centimetri latime, au descoperit bucati de par si un creier nedevoltat, precum si invelisul osos al acestuia. Analizele detaliate au dezvaluit faptul ca celulele din creier erau organizate sub forma unei versiuni mici a cerebelului.  Acesta era suficient de dezvoltat pentru ca impulsurile sa fie trimise intre neuroni, conform lui Masayuki Shintaku, medicul care a studiat tumoarea.

8 semne care indica un vagin nesanatos! Daca ai si tu asta, mergi la medic urgent

Structura avea formata si o tija care in mod normal este conectata de coloana vertebrala. Tumorile descoperite in ovare sunt, in general, inofensive, insa cauza lor este inca necunoscuta.  Celulele cerebrale sunt in general descoperite in aceste formatiuni, dar este neobisnuit modul in care acestea s-au aranjat sub forma unei structuri asemanatoare creierului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

De ce boala scapa femeile daca isi introduc usturoi in vagin? Sigur nu stiai asta

Sursa



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies