Descoperire uluitoare: cafeaua te protejeaza de cinci boli!

Descoperire uluitoare: cafeaua te protejeaza de cinci boli!
Descoperire uluitoare: cafeaua te protejeaza de cinci boli!

Cafeaua poate proteja organismul de cinci boli, susţin cercetatorii de la Universitatea Harvard, dupa ce au studiat datele a 130.000 de persoane.

In primul rand, cafeaua ajuta organismul sa lupte impotriva bolilor neurodegenerative, cum ar fi Alzheimer, maladia Parkinson şi altele. Cafeaua poate fi si un agent profilactic al cirozei hepatice, daca nu este consumata cu rom sau alt alcool. Aceasta baututa aromata si placuta poate preveni si aritmia.

Cum sa bei corect cafeaua ca sa faca minuni pentru creier!

Ea are un efect pozitiv si asupra pancreasului, putand preveni diabetul. Printre participanţii care au luat parte la experiment si care consumau cinci sau sase cesti de cafea pe zi nu au fost observate boli ale sistemului cardiovascular, scriu cei de la StiriPeSurse.ro



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Nu mai spala niciodata cana de cafea de la birou! Motivul te va soca!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies