Desert cu aroma de toamna

Desert cu aroma de toamna
Desert cu aroma de toamna

Unul dintre cele mai sanatoase deserturi pe care le poti prepara toamna este dovleacul la cuptor cu scortisoara. Deoarece contine zaharuri naturale, nu mai e nevoie sa adaugi inca ceva dulce.

Bogat in vitamine A,C si E si caroten, dovleacul previne bolile cardiovasculare si imbatranirea prematura, ajuta in procesul de slabire si, datorita continutului de fibre, accelereaza tranzitul intestinal.

Bucatarul chef de la restaurantul Cocosu Rosu ne explica cat de usor poate fi preparat acest desert delicios.

Ingrediente: dovleac, scorţişoară,miere, coajă de lămâie.

Mod de preparare: se taie dovleacul în bucăţi mai mari, în forma dorită, apoi se aşază într-o tavă unsă cu ulei apoi se bagă în cuptorul încins, la foc mic.

Se coace cca 30 – 35 minute. După ce s-a mai răcit se unge cu miere şi se presară scorţişoara şi coaja de lămâie.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cea mai buna prajitura din lume! Desert incredibil cu bezea, frisca si banane!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies