Aceasta prajitura este crocanta la exterior si moale si savuroasa la interior.
Ingrediente
150g ciocolata neagra
100g unt
200g zahar brun
2 oua
75g faina cu factor de crestere
40g cacao
6 oua de ciocolata umplute cu crema
zahar vanilat pentru decor
Mod de preparare
Preincalzeste cuptorul la 170 de grade.
Rupe ciocolata in bucati si pune-le intr-un vas alaturi de unt. Topeste la microunde timp de un minut, amestecand la jumatatea timpului.
Adauga zaharul in amestecul topit si mixeaza bine. Bate ouala si pune-le in amestec.
Adauga faina si pudra de cacao.
Imparte in 12 forme sau intr-o tava patrata. Taie ouale de ciocolata in doua si impinge-le in aluat la distante egale.
Coace timp de 15 minute.
sursa
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro